| GigelFentosu a întrebat:

Am fost la sala(examen auto) si la ultima intrebare cand a iesit polițista din sală puțin am cautat intrebarea pe internet, dar telefonul ascuns dupa mana.Am luat admis si mi-a spus ca pot merge sa ma programez la traseu. Daca nu mi-a zis nimic atunci mai poate sa se afle ce am facut sau chestii de genu? Sa se anuleze admisul?

11 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Acum te simți vinovat pentru ce ai făcut sau care e faza? Bucură-te că ți-a spus să mergi la traseu.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca o sa verifice inregistrarea video s-ar putea sa observe si atunci proba teoretica iti va fi anulata si nu vei mai putea sustine proba practica.

| GigelFentosu explică (pentru Ioandelasal):

Si care ar fi sansele sa verifice?

| GigelFentosu explică (pentru Kufu95):

Nu ca ma simt vinovat dar imi e sa nu ma fi bucurat degeaba, si sa fiu prins pentru asta. din nou, care ar fi sansele?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru GigelFentosu):

N-am de unde sti.
Ce pot spune ca sunt de 50-50%, respectiv verifica sau nu verifica.

| siriusblack98 a răspuns:

Sansele sunt minime sa verifice camerele si sa surprinda fix momentul cand ai cautat tu pe telefon. Astia nu verifica inregistrarile decat cu motive intemeiate iar atunci iti dai seama ca poate nu pica fix momentul cu tine. Zic sa stai linistit ca ti-a iesit smecheria. Sper ca esti mai bun sofer pe practica decat pe teorie altfel nu iti doresc sa dai de mine in traseu.

| GigelFentosu explică (pentru siriusblack98):

As spera sa fie cum zici tu, pe practica nu mai am nevoie de telefon!?

| siriusblack98 a răspuns (pentru GigelFentosu):

Pai tu ce zici, mai ai nevoie de telefon in timp ce esti la volan cu politistul langa tine la examenul practic?

Răspuns utilizator avertizat
| 1234568807 a răspuns:

Cam aiurea situatia, daca se verifica proba ta admisa ar putea fi anulata

| Violleta2022 a răspuns:

Daca se verifica la un moment dat camerele video si te vad cum ai copiat ti se poate anula permisul.