| Mihaela2023 a întrebat:

Am fost plecată in Marea Britanie şi am cunoscut un baiat, am incercat sa-l ignor dar în cele din urma m-a condus la hotelul in care rămâneam şi a vorbit cu cel de la recepție, l-a intrebat cum mă cheamă şi din ce țară sunt. Şi acesta i-a răspuns la intrebari. Totuşi nu avea niciun drept sa spuna unui strain cum ma cheamă si de unde de sunt. Ce să fac in privinta asta? Aş putea să-l dau in judecată pe recepționist?

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Pentru atât, poți să te plângi la directorul hotelului, dar mai mult nu poți.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu esti de vina ca ai acceptat sa mergi cu acel baiat in camera de hotel, si de ce nu i ai spus tu cum te cheama? Pe cine sa dai in judecata pe un om care i aa spus altui om cum te cheama si de unde esti? Cu ce te a deranjat lucrul acesta? Nu te a hartuit nu te a violat asa ca nu il poti da in judecata pe recepionistt, tu ai facut s (ex) cu baiatul cu care te ai dus in camera de hotel? Ce varsta ai?

| dullcat a răspuns:

Buna.Cred ca il poti da in judecata pentru divulgarea informatiilor despre clienti, insa nu cred ca merita costul.Te-a mai contactat acel baiat? Adica e posibil sa te gaseasca dupa nume (daca l-a retinut) pe Facebook etc. Daca doar te-a condus pana la hotel si a trecut ceva timp de atunci, nu mi-as face griji.Probabil a mai cunoscut si alte fete intre timp, cu care a procedat la fel.Totusi, in locul tau nu as lasa pe nimeni sa ma conduca la hotel intr-o tara straina. Daca cineva doreste o intalnire, se poate stabili intr-un loc public de comun acord.

| UserRo10 a răspuns:

A incalcat GDPR si prima data vorbesti cu managerul votelului

| AmandinaDragan a răspuns:

Da-l in judecata acolo in UK! Deschide actiune. Te costa numai 5700 lire deschiderea. Cum sa ramai cu onoare patata?

| PopescuJennifer a răspuns:

Da. Un receptionist nu are voie sa divulge informatii private despre clientii hotelului. Exceptie fiind doar celor de la politie dar si acolo probabil e nevoie de mandat.
Plus sunt aprox sigura ca exista si reguli GDPR in aceasta privinta.
Dar, exista o singura problema: ai vreo dovada fizica? Fara dovezi cam greu sa dai in judecata si sa si castigi.