In cazul expus nu cred ca vor face plangere penala pentru furt, avand in vedere ca si-au recuperat produsele, nu ti-au luat datele si nu au anuntat imediat politia.
Nu spui ce varsta ai, daca este sub 14 ani oricum nu raspundeai penal, s-ar putea ca acesta este considerentul pentru care respectivii au procedat asa.
Inseamna ca ai fost luat "in vizor".
Data viitoare, daca se mai intampla, vei putea avea probleme mari cu legea, daca magazinul va depune plangere penala pentru furt.
Fără date personale, ei nu știu cine ești. Ceea ce s-ar putea să facă este să îți refuze accesul în magazin pe viitor, dacă îți mai văd fața pe camerele de luat vederi.
Dar de ce faci asa ceva? De ce furi? Cu ce scop? Esti asa de sarac de nu i ti poti cumpăra mincare? Ai parinti fiind minor de ce recurgi la asa ceva? Parintii tai asa te au educat? Hoț? Parintii nu i ti dau de mincare? Ei stiu ca ai furat? Chiar daca le ai returnat inapoi produsele tot furt se numeste gestul in sine este josnic.
Nene cristidinbucuresti faptul e deja consumat. Nu mai am nevoie de morala. E oleaca de cleptomanie combinata cu faptul ca nu vreau sa dau 10 lei pe un pringles. Am pus o intrebare, nu am cerut morala.
1. Vezi ca e femeie cea care face morala.
2. Trebuie sa o ierti, ca asa sunt babele.
Unde arat ca tin eu cu hotii? Sau esti aceiasi persoana cu CristiDinBucuresti, care este responsabila cu morala pe aic si care blocheaza userii care o critica?
Omul si-a dat seama ca a gresit si cel mai rau lucru pe care poate sa-l faca un om cu un caracter infect este sa pmai puna sare pe rana cuiva.
Nu trebuie sa pui rana pe sare dar nici sa il sustii foarte tare. Un om ar trebui sa aiba empatie fata de ceilalti rusine si demnitate. Daca furi, nu ai nimic din toate astea. Eu nu il judec foarte aspru dar sper sa realizeze ce valori sunt importante, nu sa te bucuri la 100 de lei pe care ii iei dintr un magazin, sa se schimbe ca drumul asta nu e bun.
Si care a fost schema? Le furi pe urma astepti sa te prinda spunand ca le poti plati fara nici o problema ? Ar fi chemat politia atunci daca voiau sau cel putin ti-ar fi cerut datele, asa ca nu.
Men am incercat sa fiu amabil
Frumos din partea ta
Decat sa o belesc daca stii ce zic)
Da, poti face intre 6 luni si 3 ani inchisoare daca vor raporta incidentul la politie.
Nu am 16 ani deci nu pot intra la bulau
Nu, dar la scoala de corectie poti intra
Să te înveți minte să fie ultima dată când furi. Viermii și leprele care fură nu au nicio valoare ca oameni
Chiar daca nu ti-au luat datele personale, politia te poate identifica dupa cele inregistrate pe camerele de luat vederi.
Putin probabil ca magazinul sa faca reclamatie.
Si furtul a fost "capturat" de o camera de supraveghere a magazinului.
Ai peste 14 si sub 16 (ani).
Sa inteleg ca tu ai testat vigilenta celor din magazin? Si ca intreband astfel intentionezi sa repeti isprava?
Men profiul asta nici n-are plus ca alea de suna is doar la lucruri cu eticheta magnetica pusa special
Nu poti pati nimic daca nu au sunat la politie si le-ai platit, dar din experienta pe care o ai tu, nu mai incerca sa furi din magazine, macar daca ai bani, te intelegeam daca nu aveai.
Si tu cu moralele tale sa faci acelasi lucru ideea e ca nu ma intereseaza cum se facea pe vremea ta nene da eu am cerut concret raspuns acum. Mi am invatat lectia, nu e nevoie sa vina un idiot de Bucuresti sa mi faca morala legata de parinti. Tocmai pentru ca parintii sunt extrem de cinstiti etc ma face sa vreau sa vad cum e sa fii opusul. Acuma te rog sa vorbesti frumos sau sa te duci sa faci morale in alta parte.
Eu zic sa nu mai intrii în magazinul ala. Și trebuia sa pleci și tu mai departe de magazin.