anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost prins furand dintr-un magazin. Am iesit cu produsele neplatite si m-am asezat pe o banca langa intrarea din spate a magazinului. Peste cateva minute au venit 2 angajati de la magazin si m-au intrebat daca am platit produsele. Am spus direct ca nu si le-am returnat fara ezitare produsele, spunand ca le pot plati. Nu mi-au luat nici un fel de date si nu au cerut contravaloarea produselor. Pot pati ceva? Returnarea a fost capturata de camera de supraveghere a magazinului.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In cazul expus nu cred ca vor face plangere penala pentru furt, avand in vedere ca si-au recuperat produsele, nu ti-au luat datele si nu au anuntat imediat politia.
Nu spui ce varsta ai, daca este sub 14 ani oricum nu raspundeai penal, s-ar putea ca acesta este considerentul pentru care respectivii au procedat asa.

33 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Inseamna ca ai fost luat "in vizor".
Data viitoare, daca se mai intampla, vei putea avea probleme mari cu legea, daca magazinul va depune plangere penala pentru furt.

| Dismally a răspuns:

Da, poti face intre 6 luni si 3 ani inchisoare daca vor raporta incidentul la politie.

| Sn4k3 a răspuns:

Si care a fost schema? Le furi pe urma astepti sa te prinda spunand ca le poti plati fara nici o problema laughing? Ar fi chemat politia atunci daca voiau sau cel putin ti-ar fi cerut datele, asa ca nu.

| catalin1625 a răspuns:

Am peste 14 si sub 16

| catalin1625 a răspuns (pentru Dismally):

Nu am 16 ani deci nu pot intra la bulau

| catalin1625 a răspuns (pentru Sn4k3):

Men am incercat sa fiu amabil

| Sn4k3 a răspuns (pentru catalin1625):

Frumos din partea ta laughing

| catalin1625 a răspuns (pentru Sn4k3):

Decat sa o belesc daca stii ce ziclaughing)

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dar de ce faci asa ceva? De ce furi? Cu ce scop? Esti asa de sarac de nu i ti poti cumpăra mincare? Ai parinti fiind minor de ce recurgi la asa ceva? Parintii tai asa te au educat? Hoț? Parintii nu i ti dau de mincare? Ei stiu ca ai furat? Chiar daca le ai returnat inapoi produsele tot furt se numeste gestul in sine este josnic.

| catalin1625 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Nene cristidinbucuresti faptul e deja consumat. Nu mai am nevoie de morala. E oleaca de cleptomanie combinata cu faptul ca nu vreau sa dau 10 lei pe un pringles. Am pus o intrebare, nu am cerut morala.

| Ss74jfv a răspuns:

Eu zic sa nu mai intrii în magazinul ala. Și trebuia sa pleci și tu mai departe de magazin.

| catalin1625 a răspuns:

Si tu cu moralele tale sa faci acelasi lucrulaughing ideea e ca nu ma intereseaza cum se facea pe vremea ta nene da eu am cerut concret raspuns acum. Mi am invatat lectia, nu e nevoie sa vina un idiot de Bucuresti sa mi faca morala legata de parinti. Tocmai pentru ca parintii sunt extrem de cinstiti etc ma face sa vreau sa vad cum e sa fii opusul. Acuma te rog sa vorbesti frumos sau sa te duci sa faci morale in alta parte.

| 1234568807 a răspuns (pentru catalin1625):

Nu, dar la scoala de corectie poti intra

| CostinAlamariu a răspuns:

Să te înveți minte să fie ultima dată când furi. Viermii și leprele care fură nu au nicio valoare ca oameni

| Sisiwieuc9 a răspuns:

Tu esti cel mai hot din Europa de SE.

| MirceaCal a răspuns:

De ce ai facut asta?

| enigmatically a răspuns:

Nu poti pati nimic daca nu au sunat la politie si le-ai platit, dar din experienta pe care o ai tu, nu mai incerca sa furi din magazine, macar daca ai bani, te intelegeam daca nu aveai.

| cfrtobias a răspuns:

Dar alarma de la magazin nu a sunat? cand iesi

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Fără date personale, ei nu știu cine ești. Ceea ce s-ar putea să facă este să îți refuze accesul în magazin pe viitor, dacă îți mai văd fața pe camerele de luat vederi.

| Yuoia a răspuns:

Si furtul a fost "capturat" de o camera de supraveghere a magazinului.
Ai peste 14 si sub 16 (ani).
Sa inteleg ca tu ai testat vigilenta celor din magazin? Si ca intreband astfel intentionezi sa repeti isprava?

Răspuns utilizator avertizat
| catalin1625 a răspuns (pentru cfrtobias):

Men profiul asta nici n-are plus ca alea de suna is doar la lucruri cu eticheta magnetica pusa special

| mi25 a răspuns (pentru catalin1625):

1. Vezi ca e femeie cea care face morala.
2. Trebuie sa o ierti, ca asa sunt babele.

| mi25 a răspuns:

Chiar daca nu ti-au luat datele personale, politia te poate identifica dupa cele inregistrate pe camerele de luat vederi.
Putin probabil ca magazinul sa faca reclamatie.

| Emma30555 a răspuns:

Ce urat, mai bine nu scriai asta. Furi si de la cunostinte?

| Emma30555 a răspuns (pentru mi25):

Bine ca tii cu hotii. Cand o sa ti fure si tie cineva ceva, sa vii aici si sa zici sa nu facem morala ca e bine ce a facut.

| Emma30555 a răspuns (pentru DracuIa):

Nu mai incuraja chestia asta. Azi fura din magazin, maine fura de la tine.

Răspuns utilizator avertizat
| Emma30555 a răspuns (pentru DracuIa):

Coruptia este peste tot in lume, dar nu inseamna ca e ceva normal sa furi

| mi25 a răspuns (pentru Emma30555):

Unde arat ca tin eu cu hotii? Sau esti aceiasi persoana cu CristiDinBucuresti, care este responsabila cu morala pe aic si care blocheaza userii care o critica?
Omul si-a dat seama ca a gresit si cel mai rau lucru pe care poate sa-l faca un om cu un caracter infect este sa pmai puna sare pe rana cuiva.