anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost prins furand dintr-un magazin. Am iesit cu produsele neplatite si m-am asezat pe o banca langa intrarea din spate a magazinului. Peste cateva minute au venit 2 angajati de la magazin si m-au intrebat daca am platit produsele. Am spus direct ca nu si le-am returnat fara ezitare produsele, spunand ca le pot plati. Nu mi-au luat nici un fel de date si nu au cerut contravaloarea produselor. Pot pati ceva? Returnarea a fost capturata de camera de supraveghere a magazinului.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In cazul expus nu cred ca vor face plangere penala pentru furt, avand in vedere ca si-au recuperat produsele, nu ti-au luat datele si nu au anuntat imediat politia.
Nu spui ce varsta ai, daca este sub 14 ani oricum nu raspundeai penal, s-ar putea ca acesta este considerentul pentru care respectivii au procedat asa.

33 răspunsuri:
| mi25 a răspuns (pentru Emma30555):

Unde am incurajat hotii? Violleta este persoana responsabila cu critica si morala tuturor userilor de aici, dar care nu suporta critica si blocheaza userii care o fac.
E cel mai abject lucru sa pui sare pe rana.

| Emma30555 a răspuns (pentru mi25):

Nu trebuie sa pui rana pe sare dar nici sa il sustii foarte tare. Un om ar trebui sa aiba empatie fata de ceilalti rusine si demnitate. Daca furi, nu ai nimic din toate astea. Eu nu il judec foarte aspru dar sper sa realizeze ce valori sunt importante, nu sa te bucuri la 100 de lei pe care ii iei dintr un magazin, sa se schimbe ca drumul asta nu e bun.

| mi25 a răspuns (pentru Emma30555):

Cei care fac asa ceva sunt de regula copii sau adolescenti, carora critica le intra pe o ureche si le iese pe amandoua, nu se prinde nimic de ei.