| Stefa0072004 a întrebat:

Am o întrebare, voi ce votați în tura 2, Lasconi sau Călin? Eu votez Lasconi doar din simplu fapt sa nu intram în comunism. Voi ce votați? Și de ce?

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

In care comunism sa intrii?

| RAY a răspuns:

Eu deja sunt scarbit de acest subiect si inca mai sunt multe zile pana cand se termina circul asta, conteaza parlamentarele cel mai mult, deja ciolanu a facut alianta PSD - USR – PNL – UDMR, nu va mai ingrijorati atat ca de psd nu scapati niciodata

https://www.digi24.ro/......ta-3022037

| mODIN a răspuns:

S-a mai pus de cateva ori intrebare asta azi. Mai toata lumea pe aici (surprinzator) o voteaza pe Lasconi.

Si de ce? Pentru ca desi sunt conservator, i-am citit pe Vikernes, Qutb, Kaczynschi, Evola si Donovan. Recunosc foarte usor stilul in care extremistii radicali isi scriu cartile, iar "Marea Renastere: Iesirea din Matrix" e aproape identica cu lucrarile celor mentionati anterior. Ce face totusi cartea lui Georgescu sa fie diferita de restul este ca e si plina de contradictii. Vikerness e mereu anti globalism; Qutb e mereu anti cultura non islamica; Kaczynschi e mereu anti urbanism; Evola e mereu anti modernism; Donovan e mereu anti egalitate intre sexe. Georgescu sare de la o idee la alta si se contrazice singur din trei in trei paragrafe.

| Stefa0072004 explică (pentru Bula):

Din moment ce a zis ca vrea sa închidă o grămadă de magazine fast food restaurante și altele, având în vedere ca nimeni nu îl știa, a venit pur și simplu de pe tiktok, și aș putea spune că s-a cam folosit de tiktok ca să ajungă aici. El a specificat de armata obligatorie. Nu mi se pare normal sa fi obligat sa faci armata, pe aia o face și cine vrea. Adică dacă eu nu vreau sa fac armata ma baga la răcoare? În acest caz, ce drepturi mai are omul la propria viata când altcineva i-a decizi privind alte vieți?

Bula
| Bula a răspuns (pentru Stefa0072004):

Si noi am facut armata obligatorie si de la care n-a murit nimeni (eventual de prostie).
Deja mai multe tari vest europene doresc sa introduca armata obligatorie, ca pregatire.

| DanTeo0099 a răspuns (pentru mODIN):

Ce îmi place la conservatori e ca nu înțeleg că societatea evoluează.
E bine să lucrăm cu țări mai bogat, e bine să lucrăm cu țări mai sărace, globalismu crează oportunități, cultura islamică e bazată pe conservare valorilor islamice deci tot rezultatul unei idei de conservare, noi nu ar trebui să fim ca ei, nu înțeleg ce cred uni că ar însemna modernismul, avem tehnologie care îți permite să ai acces la informație în câteva minute, avem posibilitatea să ne mutăm în cazul în care este necesar dintr-o țară în alta cu cel mai mic efort depus în acest scop, avem posibilitatea să fim noi, să nu ne îmbrăcăm în uniforme pe stradă sau să purtăm măsti se ne ascundem, dreptul la a fi tu este unul foarte important deoarece majoritatea nu își doresc decât să fie liberi să ducă o viață în care să fie ferciți, egalotatea între sexe se referă strict la egalitate de sanse și drepturi, un lucru absolut normal având în vedere că orice relație ar trebui să se bazeze pe respect.
Extremismul de orice culoare este problema nu progresismul. În ambele tabere sunt oameni decenți și oameni lipsiți de decență.