| Bro4555 a întrebat:

Am o problema cu un vecin, la tara nu am canalizarea facuta, iar o parte din apa care se scurge din canalizarea improvizata ajunge in curtea lui. A chemat persoane de la primarie si au spus ca la urmatoarea abatere se va primi amenda, aveti idee cat costa aceasta amenda?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Conform HG 857/2011 amenda pentru persoana fizica este de la 1.500 lei la 3.000 lei. Vei primi si un termen de cateva zile sa te conformezi. Daca nu o faci poti fi amendat iarasi si tot asa.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai mult decat costa sa-ti faci canalizare.

Bula
| Bula a răspuns:

Se pot da amenzi pentru mai multe abateri, totalizand chiar si peste 10 mii lei.
Iar amenzile se pot repeta pana ce te conformezi nurmelor in vigoare.

| mihaicelsfant a răspuns:

Sunt mari amenzile. incearca sa vobesti cu el ca incerci sa rezolvi problema

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Pese 30.000 lei si se pot repeta la fiecare trei luni, pana te vei conforma normelor de poluare. meriti sa fii sodomizat in piata publica. laughing laughing laughing

| LPCTSTR a răspuns:

Nu mai bine bagi ciolofan lângă gard sau faci ceva să nu-i mai intre-n curte?

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Da-o dracu! O teava pentru canalizare exterioara, de 4 metri este circa 30 lei. Sapi un sant si cumperi cate tevi iti trebuie. Decat sa dai cateva sute amenda? Pentru apa din ploaie nu te poate amenda.

| GdX a răspuns:

Da-mi mie 1000 ron ca te ajut sa faci canalizarea. E mult mai ieftin decat sa iei amenda.

| Bro4555 explică (pentru Salontanul):

Daca era atat de simplu o faceam chiar acum, insa terenul este in panta, apa nu se duce la deal, fiindca daca s-ar fi dus m-as fi putut lega la scurgerea de la strada

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Bro4555):

Fa-ti fosa septica. O groapa cu pietre zidita cu ciment si cu gauri intre pietre. Apa se scurge prin pereti. Pentru excremente folosesti Diavolina: http://bit.ly/2wCezkz