| contstersinteresscazut a întrebat:

Am observat pe rețelele de socializare postări cu peste 9.000 de comentarii, toate venind de la persoane reale, dintre care peste 7.000 critică și insultă, în special pe Marcel Ciolacu. Și totuși, la televiziunile din România, acest personaj este prezentat ca fiind pe primul loc în sondaje. De ce există această discrepanță între rețelele de socializare și televiziuni? Care este problema? Pe internet, nimeni nu mai suportă PSD. Și totuși, ei ies mereu la conducere. Înseamnă că votul poporului nu contează și că jocurile sunt deja făcute?

Răspuns Câştigător
| Cinic a răspuns:

Sunt 86' si nu mai halesc ce vad la tv de mult timp laughing
Dar treaba asta este la nivel global. Spre exemplu uita-te cata defaimare i-s-a facut lui Trump. Cnn, bbc, sky news, abc, euro news, dw etc, toate televiziunile mari il numeau nazist, extremist de dreapta, misogin, habotnic si chiar aliat al lui putin. Si tot a castigat alegerile pentru ca oamenii nu sunt atat de prosti pe cat ne considera elitele. La fel si cu razboiul. Dupa prima luna de razboi, ce vedeai la stiri?! Razboiul se va incheia pana la vara ca rusia a ramas fara armament, nici nu mai au ce manca, rusia este in colaps financiar etc. Deci cred ca ti-ai facut o idee.

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Inseamna că nu ești tu in bula semnificativă

| Cinic a răspuns:

Pentru ca televiziunile sunt afiliate politic. Practic fiecare televiziune mainstream cocheteaza cu anumite partide deoarece patronii sau investitorii televiziunii respective au tot felul de interese si beneficii daca un anumit canditat castiga alegerile.

| contstersinteresscazut explică (pentru suntserios):

Nu am înțeles nimic. Nu vorbi în termeni filozofici, că nu am prea multă școală!

| Anonymus100 a răspuns:

Marcel Ciolacul, este invidiat pentru că o să ajungă președinte și a făcut doar bine romanilor, nu vă mai luați după nebuni de pe internet, VOTAȚI MARCEL CIOLACUL MASIV!

| contstersinteresscazut explică (pentru Cinic):

Și totuși, se mai uită cineva la TV? Mă îndoiesc că noua generație s-ar mai uita la TV. Doar cei născuți înainte de '89 mai urmăresc televiziunea. Ce vor face atunci? Se vor muta în online?

| contstersinteresscazut explică (pentru Anonymus100):

Cred că glumești! Ce bine a făcut, căci eu nu văd niciun bine. Traiul este tot mai scump, iar oamenii au ajuns într-un punct critic. Nu se mai poate așa ceva; este inadmisibil!

| Anonymus100 a răspuns (pentru contstersinteresscazut):

Tu ești un nebun ca toți nebuni de pe internet, a făcut doar bine romanilor PSD și Marcel Ciolacul, și merită să fie președintele României votați masiv Marcel Ciolacul sa nu fie rău de voi

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Pentru ca batranii iesiti la pensie pe care ii doare fix in gaura de viitorul Romaniei nu raspund pe retelele de socializare