| CristiRaion121 a întrebat:

Am patit o chestie pe insta. Am 23 de ani si am inceput sa vorbesc cu una de 17 ani. Stiam ca dupa lege e legal dar cum vorbeam, m-am trezit ca mi s-a dat contul jos, de Instagram. Nu am dat poza cu nimic sexual sau ceva.

7 răspunsuri:
| mODIN a răspuns:

Cred ca ti s-a dat contul jos pentru o alta chestie si doar e corelatie intre astea. Daca n-ai trimis nimic sexual, nu ai incalcat nici o lege. Atata ca, pe viitor, poate iti gasesti una mai din generatia ta rolling on the floor

| CristiRaion121 explică (pentru mODIN):

Mi-a inchis pe motiv ceva sexual cu minori. E prima data cand am vorbit cu una de 17 ca aveam impresia ce e ilegal indiferent daca e minora si am intrebat chatpgpt care a spus ca potlaughing) Intre ai mei e 5 ani diferenta am zis ca nu e asa mare chestie laughing)

| Violleta2022 a răspuns:

Daca cineva te-a raportat, atunci legea s-a aplicat...mai ales ca ea este minora si-i o diferenta de 6 ani intre voi.
Dar tu, ca ditami barbatul, nu ai crezier sa agati fete de varsta ta si te arunci la copilite minore?

| CristiRaion121 explică (pentru Violleta2022):

Pai care ''legea s-a aplicat'' daca e legala o relatie intre 17 si 23? Nu e legala o relatie intre un minor sub 16 si cineva mai mare cu 5 ani. Este legal 17-18, 17-20, 17-23. Am avut 18 si relatie cu una de 17, asta insemna ca iar un major se arunca peste copila minora?

| CristiRaion121 explică (pentru Violleta2022):

Iar domnisoara cand am vorbit prima data s-a afirmat a fi de 19 ani, nu 12 nu 5 nu 17, 19. Dupa cateva saptamani a spus ca are 17.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu rezolvi nimic intreband aici, in Romania este legala o relatie cu o fata de minim 16 ani, indiferent de varsta barbatului.
Daca vrei sa afli motivele cere lamuriri de la Instagram.

| Violleta2022 a răspuns (pentru CristiRaion121):

Legea se aplica adultilor care momesc si tenteaza minorii, ca aici este pedofilie in toata regula, ca nu-i diferenta de 3 ani ci de 6 ani.
Iar daca cel care te-a raportat a fost unul din parintii ei, atunci se explica de ce ti s-a blocat contul imediat.