Cred ca ti s-a dat contul jos pentru o alta chestie si doar e corelatie intre astea. Daca n-ai trimis nimic sexual, nu ai incalcat nici o lege. Atata ca, pe viitor, poate iti gasesti una mai din generatia ta
Mi-a inchis pe motiv ceva sexual cu minori. E prima data cand am vorbit cu una de 17 ca aveam impresia ce e ilegal indiferent daca e minora si am intrebat chatpgpt care a spus ca pot) Intre ai mei e 5 ani diferenta am zis ca nu e asa mare chestie )
Daca cineva te-a raportat, atunci legea s-a aplicat...mai ales ca ea este minora si-i o diferenta de 6 ani intre voi.
Dar tu, ca ditami barbatul, nu ai crezier sa agati fete de varsta ta si te arunci la copilite minore?
Pai care ''legea s-a aplicat'' daca e legala o relatie intre 17 si 23? Nu e legala o relatie intre un minor sub 16 si cineva mai mare cu 5 ani. Este legal 17-18, 17-20, 17-23. Am avut 18 si relatie cu una de 17, asta insemna ca iar un major se arunca peste copila minora?
Iar domnisoara cand am vorbit prima data s-a afirmat a fi de 19 ani, nu 12 nu 5 nu 17, 19. Dupa cateva saptamani a spus ca are 17.
Nu rezolvi nimic intreband aici, in Romania este legala o relatie cu o fata de minim 16 ani, indiferent de varsta barbatului.
Daca vrei sa afli motivele cere lamuriri de la Instagram.
Legea se aplica adultilor care momesc si tenteaza minorii, ca aici este pedofilie in toata regula, ca nu-i diferenta de 3 ani ci de 6 ani.
Iar daca cel care te-a raportat a fost unul din parintii ei, atunci se explica de ce ti s-a blocat contul imediat.
Classiffied întreabă: