Interesant cum, vorbind despre acea perioada, te referi in mod strict la persoana ta si, trecand la zilele noastre, ajungi sa vorbesti la modul general.
Care e treaba, tovarase? Nu ti se mai invart mecanismele si esti frustrat? Ai fost la canal fiindca esti canalie, deci ti s-a potrivit ca o manusa, poate d-aia ti-a mers si asa bine. Hai, pa!
N-am citit decit un singur lucru arturica, " agresivitate. Se pare ca si tu si moderatorii, mai precis raluca, ati consumat aceiasi apa...
Am cerut de n-spe ori sa vad si eu ce inseamna agresivitate. Probabil asa se traduce lipsa de idei ale voastre.
Da, asa cum am spus eu, astept stergerea contului si pina atunci ma distrez cititind ineptiile...
Ce te mira ca pot da sfaturi in multe domenii. Am trait o epoca in care ne dezvoltam invatind tot felul de meserii, pentru practicat sau ca distractie, nu traiam ca tinerii din ziua de azi, babalai cu ciunga-n freza!
Asa se face ca ma pricep si la croitorie si daca citeai postarile mele, vedeai ca " ma oferisem " sa vind o masina de cusut.
Deci punct.
Traiti voi vremuri superbe, pupati in dos puterea, nici nu-mi pasa ca veti ajunge de plins. Viitorul pentru voi este negru.