Am discutat pe chat în privat am insistat că nu caut minori scria foarte clar la profilul meu minim 18 ani și a cerut poze menționez că el a cerut și a trecut o saptamana
Rog răspunsuri daca este cineva familiarizat cu aplicații lbbt sau mă rog aplicații pentru persoane minim 18 ani sau cunoștințe legi penale și dacă a cerut el poze eu pot patii ceva? Menționez că a trecut o săptămână și în poza nud se vedea fața dar în conversație am insistat că nu caut sub 18 ani și el a cerut poze
Este ilegal ce a facut? daca ar merge el la politie poate nici nu are 18 ani.zic nu stiu... daca in poza se vede fata pateam pana acum ceva a trecut o saptamana...are temei legal sa faca ceva sau nu?
Si ce raspunsuri vrei?
Ai gresit trimitand poza, dar nu este chestia de politie, mai ales in conditiile aratate (site LGBT si poza a fost ceruta de destinatar).
"a zis că a făcut print screen și merge la poliție"
A spus motivul?
A cerut poze la final ca a atat a apucat sa zica ca merge la politie ca a facut print screen..sincer legal are ce sa faca? rog raspuns
Eu am scris ca caut peste 18 ani si am vb prostii logic
Nimeni nu ia în considerare că ar putea fi un minor care face astfel de capcane? Daca ar fi este la fel nu pot patii nimic?
Vad că va pricepeți dar daca ar fi minor? clar este pe aplicație vârsta 18 ani minim
Meh... cred ca e un escroc care vrea sa faca bani prin santaj.
BauBau123123 întreabă: