| Augustius a întrebat:

Am trimis că bărbat altui baiat o poza pe o aplicație lgbt unde este sigur ca cerință vârsta de 18 ani. Poza este nud complet și se vede fata, a zis că a făcut print screen și merge la poliție, menționez că în conversație el a cerut pozele și a trecut o săptămână, rog raspunsuri

37 răspunsuri:
| Augustius explică (pentru Kufu95):

Nu înțeleg cineva in privat mi-a spus că nu pățesc nimic...va rog explicați... minor pe aplicație cu cerință 18 ani?

| Augustius explică:

Va rog aștept raspunsuri unii zic că fac pușcărie, alții că dacă merge la poliție trebuie sa dovedească că are peste 18 ani si alții că nu pățesc nimic că nu știam că este minor...va rog din tot sufletul dati-mi răspunsuri...va implor

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru Augustius):

Si la intrebarea asta ti-am raspuns si inca de 2 ori!

| Augustius explică (pentru Bula):

Nu inteleg...are voie din partea legislatiei romane sa intre acolo da sau nu? am fost prins intr-o capcana in care poate inra orice persoana lgbt sau nu...nici nu conteaza. unii spun ca da..altii ca nu..ma gandesc cum sa ii spui parintilor tai ca ai facut cont pe asa o aplicatie sa ceri poze nud de la adulti..ma rog daca o fii minor

| Augustius explică:

Nimeni dintre dvs nu a invocat legea 286/2009 articolul 325 fals in declaratii...deci un minor nu poate avea cont pe o aplicatie site dating sau orice site de adulti cu date false, ceea ce ma discrimeneaza de acesta fapta, cel care ai spus ca fac puscarie ai vorbit sa te fli in treaba esti singurul..si sunt dezamagit de raspunsuri, pentru ca nu aveau la baza si articole din lege pe viitor informati-va si apoi raspunde-ti.un singur user a spus ca nu patesc nimic si acela a avut dreptate se numeste Iondelasal dar nici el nu ai invocat articolul 325 legea 286/2009

| Augustius explică (pentru doctorandus):

Daca astea avea de gand nu a apucat...am vb cu avocati incalca legea 286/2009 art 325 nu avea ce cauta pe acel site daca merge la politie se autoincrimineaza pentru fals in declaratii

Bula
| Bula a răspuns (pentru Augustius):

Daca e minor, nu are voie sa intre pe site pentru adulti.