| Augustius a întrebat:

Am trimis că bărbat altui baiat o poza pe o aplicație lgbt unde este sigur ca cerință vârsta de 18 ani. Poza este nud complet și se vede fata, a zis că a făcut print screen și merge la poliție, menționez că în conversație el a cerut pozele și a trecut o săptămână, rog raspunsuri

37 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Si ce raspunsuri vrei?
Ai gresit trimitand poza, dar nu este chestia de politie, mai ales in conditiile aratate (site LGBT si poza a fost ceruta de destinatar).

| Augustius explică (pentru Ioandelasal):

Daca ar fi minor?

| Augustius explică (pentru Ioandelasal):

Vad că va pricepeți dar daca ar fi minor? clar este pe aplicație vârsta 18 ani minim

| Ioandelasal a răspuns (pentru Augustius):

Si la intrebarea asta ti-am raspuns si inca de 2 ori!

| doctorandus a răspuns:

Tentativa de santaj. Tu ar trebui sa faci plangere la Politie.

| Augustius explică (pentru doctorandus):

Este ilegal ce a facut? daca ar merge el la politie poate nici nu are 18 ani.zic nu stiu... daca in poza se vede fata pateam pana acum ceva a trecut o saptamana...are temei legal sa faca ceva sau nu?

| doctorandus a răspuns (pentru Augustius):

Meh... cred ca e un escroc care vrea sa faca bani prin santaj.

| Augustius explică (pentru doctorandus):

Daca astea avea de gand nu a apucat...am vb cu avocati incalca legea 286/2009 art 325 nu avea ce cauta pe acel site daca merge la politie se autoincrimineaza pentru fals in declaratii

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"a zis că a făcut print screen și merge la poliție"
A spus motivul?

| Augustius explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

A cerut poze la final ca a atat a apucat sa zica ca merge la politie ca a facut print screen..sincer legal are ce sa faca? rog raspuns

Eu am scris ca caut peste 18 ani si am vb prostii logic

Ar putea fi minor...dar ce sa caute acolo?

| Augustius explică (pentru Augustius):

Apucă un minor sa mearga la poliție? Ce sa caute un minor pe o aplicație lgbt 18 ani minim?

| Kufu95 a răspuns:

Dacă întrebarea ar fi formulată cum trebuie, poate aș da și un răspuns.

| Augustius explică (pentru Kufu95):

Ce trebuie sa detaliez sa mă ajutați?

| Augustius explică:

Am discutat pe chat în privat am insistat că nu caut minori scria foarte clar la profilul meu minim 18 ani și a cerut poze menționez că el a cerut și a trecut o saptamana

| Kufu95 a răspuns (pentru Augustius):

Asta se rezolvă simplu cu un block, dacă cineva îți cere poze nud, în schimb dacă își face profiluri false să te caute, te sună pe telefon și ajunge chiar să își facă mai multe numere de telefon ca să te contacteze, da, aia este hărțuire și trebuie să mergi la poliție.

Eu întreb dacă pot patii ceva? Nu am fost șantajat.l-am blocat și am șters contul..eu pot patii ceva?

Din punct de vedere legal am verificat termenii și condițiile aplicației in privat sunt acceptate poze nud, și doar peste 18 ani, se vede fata in poza și a trecut o săptămână..eu pot patii ceva?

Va rig sa imi spuneti daca stiti daca eu poti patii ceva daca chair o fi facut print sreen la poza si ar merge lapolitia.eu nu vad motivul de a o face este totusi aplicatie in privat.pot patii ceva eu?

Ah, deci ai făcut-o de bună voie. Ai grijă data viitoare, persoana care le împrăștie poate să primească amendă sau să facă pușcărie din ce știu eu 1 an de zile.

Daca imi imprastie poza pe internet el am inteles bine? dar eu pot patii ceva? eu care am trimis lui poza rog raspuns sunt disperat nu am mancat de 3 zile

Tu nu răspunzi penal, dar el cum am spus, da, va răspunde pentru că îți încalcă intimitatea.

Chiar daca ar putea fi un nemernic de minor?

Atunci, da, poți face pușcărie, pentru că tu ai spus că le-ai dat de bunăvoie.

Nu înțeleg cineva in privat mi-a spus că nu pățesc nimic...va rog explicați... minor pe aplicație cu cerință 18 ani?

| Augustius explică:

Rog răspunsuri daca este cineva familiarizat cu aplicații lbbt sau mă rog aplicații pentru persoane minim 18 ani sau cunoștințe legi penale și dacă a cerut el poze eu pot patii ceva? Menționez că a trecut o săptămână și în poza nud se vedea fața dar în conversație am insistat că nu caut sub 18 ani și el a cerut poze

| Augustius explică:

Daca ar fi minor? dar nu are voie sub 18 ani conform termeni și conditii

Daca este minor și mergea de luni la poliție? Cu poza mea cu fața dar nu știu vârsta lui.
Rog raspunsuri

| Augustius explică:

Nimeni nu ia în considerare că ar putea fi un minor care face astfel de capcane? Daca ar fi este la fel nu pot patii nimic?

Va implor daca ar fi minor dar vorbim de o aplicație lgbt 18 ani minim, rog răspunsuri că mor

| Bula a răspuns (pentru Augustius):

Daca merge la politie, atunci trebuie sa justifice VARSTA, de peste 18 ani. Daca nu poate, atunci poate fi amendat sau chiar condamnat.
Pentru altceva nu are nici un sens.

| Augustius explică (pentru Bula):

Deci un minor daca intra pe aplicații de adulți și face așa ceva la poliție trebuie sa justifice vârsta minimă de 18 ani?

| Augustius explică (pentru Bula):

Nu inteleg...are voie din partea legislatiei romane sa intre acolo da sau nu? am fost prins intr-o capcana in care poate inra orice persoana lgbt sau nu...nici nu conteaza. unii spun ca da..altii ca nu..ma gandesc cum sa ii spui parintilor tai ca ai facut cont pe asa o aplicatie sa ceri poze nud de la adulti..ma rog daca o fii minor

| Bula a răspuns (pentru Augustius):

Daca e minor, nu are voie sa intre pe site pentru adulti.

| Augustius explică:

Va rog aștept raspunsuri unii zic că fac pușcărie, alții că dacă merge la poliție trebuie sa dovedească că are peste 18 ani si alții că nu pățesc nimic că nu știam că este minor...va rog din tot sufletul dati-mi răspunsuri...va implor

| Augustius explică:

Nimeni dintre dvs nu a invocat legea 286/2009 articolul 325 fals in declaratii...deci un minor nu poate avea cont pe o aplicatie site dating sau orice site de adulti cu date false, ceea ce ma discrimeneaza de acesta fapta, cel care ai spus ca fac puscarie ai vorbit sa te fli in treaba esti singurul..si sunt dezamagit de raspunsuri, pentru ca nu aveau la baza si articole din lege pe viitor informati-va si apoi raspunde-ti.un singur user a spus ca nu patesc nimic si acela a avut dreptate se numeste Iondelasal dar nici el nu ai invocat articolul 325 legea 286/2009