| pandy a întrebat:

Am vrut sa angajez un avocat si acesta mi-a spus sa-i platesc inainte 350lei doar sa-mi spuna ca ma reprezinta sau nu... oameni buni voi intelegeti lucrul asta? Cum adica sa platesc doar sa-mi spuna da sau nu. Bineinteles ca daca spunea nu: eu tot trebuia sa-i platesc si plecam bou fara 350lei si fara un avocat. Este normal : este legitim in fata legi acest lucru? Mai exista si in alte tari astfel de practici?

Răspuns Câştigător
| johnnny123 a răspuns:

Ți-am mai explicat de ce comparațiile tale sunt greșite, dar nu o să mai insist de pomană.

Ok, atunci găsește-ți un avocat care nu taxează pentru analiza cazului. Simplu.

32 răspunsuri:
| relian a răspuns (pentru pandy):

Si sa mergi pe jos, este un efort, de ce sa fac eu efort pentru tine, ca asa vrei tu?
Uite ca eu in timpul ala stau in pat, fac altceva acasa, e cineva obligat sa vina la usa ta sa vorbeasca cu tine, sa iti dea pret, zii e careva obligat?
Daca iai da acea lucrarea aluia, da omul vine, dar daca nu-i dai lucrarea lui, ce face, si-a pierdut timpul cu un prapadit ca tine, cu unu care nu gandeste, ca asa vrea el, asa ti s-a sculat tie, asa vezi tu ca ar fi logic. Daca il chema 9 oameni si face ca si tine ce face sta toata ziua sa alerge pe drumuri ca asa vrei tu?

Amice, totul in lumea asta se plateste, informatii, orice. Popa ce serviciu iti face? Nici un serviciu, de ce dai bani la popa, la biserica?
Telefonul care il cumperi chiar atit de mult costa? De ce dai atatia bani pe un lucru care nu fac banii aia? Deci in cazul asta nu mai esti cum spuneai, deja faci selectii, ce-ti place merita, ce nu-ti place este inselatorie, vrei moca laughing
Si chestia asta ca te taxeaza avocatul face [arte tot din riscul clientului, laughing omu nu ti-a bagat mana in buzunar corect? Nu tea primit fara sa iti spuna, apoi sa iti ceara bani corect?

Atunci ce vezi tu aici inselatorie? Ai sunat, sau ai fost acolo, el a spus din start, sa analizeze si sa vada daca accepta si te costa X lei. Nu ai vrut la revedere, nu ai platit nimic, omu tea primit, sau a raspuns la telefon daca ai sunat, exact ce ziceai si tu ca dai informatii, avocatul ala ti-a dat informatii ce te costa, ce face el, ti le-a dat moca laughing exact asa cum si tu dai acele informatii ce spuneai la clienti online.
Pina in punctul asta se pare ca si tu si avocatul sunteti la fel.El in continuare ti-a spus ca te taxeaza doar sa iti spuna daca ia cazul, nu vad care este inselatoria.

Vorbesti, acuzi oameni aiurea, ai grija, introi zi cine stie care te ia si la bataie, sau poate chema politia si sa ai probleme. Odaca ca nu ti-a bagat nimeni mina in buzunare, tu ce faci? Acuzi oamu ca este escorc, ca inseala?

Tu cand mergi sa cumperi paine aia ce spuneai, negociezi cu vanzatoarea, ii spui aleia ca pretu e prea mare, ca inseala lumea?
Cumperi bere, cumperi vin, sau mergi la un restaurant mai de lux, crezi ca mancarea aia atit costa?
Atunci de ce o platesti, pentru ca aceiasi mincare o gasesti cu 3 lulele altundeva.
Dar platesti si cladirea, ca ai intrat in cladire in acea locatie, ca are mobilier mai nou, mai frumos si asa mai departe.
Tu o sa spui, stai ca eu nu am venit sa ma uit la cladire laughing la restaurant, eu platesc doar ce maninc.
Asa procedezi si la restaurante, le spui alora ca inseala lumea? Odata ce ai pretu, stii ce preturi sunt, nu te obliga nimeni sa mergi acolo.
Daca nu ai incotro si trebuie avocat, sa stii ca merge si fara avocat, te poti reprezenta si singur, ori ti se da un avocat din oficiu de asta platit de stat, se poate si asa ceva, nu esti obligat sa platesti un avocat scump.

Daca eram avocat nu stateam pe aici sa discut cu unu ca tine laughing incapatanat si cu ochelari de cal care nu poate si nici nu vrea sa priceapa cum functioneaza aceasta lume.

| pandy explică (pentru relian):

Spuneam ca nu-ti mai scriu dar prostia ta ma intriga. observ ca scrii foarte mult. incerci sa crezi versiuni care sa-ti confirme tie ca nu esti in afara rationamentului, a etici. nu am sa aduc argumente la versiunile tale in afara reaalului. banuiesc doar ca ai ceva in comun cu sarlatani si incerci sa, te indreptatesti ca esti o persoana cu constinta curata. eu nu traiesc si nu fac bani in viata asta pe suferinta altor oameni. respect banu muncit al omului si daca imi da bani : primeste ce cumpara si la fel daca prestez un serviciu. eu niciodata nu-o sa iau bani nemeritatii. in Romania am vazut ca din asa ceva se traieste : m-a dat de paguba romani la vreo 100milioane pana acum : si asta doar ca sunt in Romania de 2 ani de zile. sunteti o tara si un popor ciudat. furacios, egoist, fara constinta.