Da, poate fi acuzat pentru că se consideră care mai multă minte decât minorul. Nu contează regulile aplicației.
Pui o intrebare absolut retorica!
Chiar nu stii, dupa atatea raspunsuri pe care ti le-am dat la intrebarile tale de aici si pe privat, ca un minor nu are voie pe acea platforma, daca regulile permit inscrierea doar a celor majori?
Nu inteleg de ce tot repeti, dupa ce ti-am spus foarte clar cum sta treaba si ca tu n-ai nici o problema, este doar problema respectivului.
Acuzația de corupere de minori este daca o faci cu consimtamant tu ca adult el minor chiar și online dar nu pe unde aceea aplicație este doar pentru 18 minim dar nu avea ce căuta minor aici.
Acum eu nu înțeleg o chestie, că așa ai făcut și la întrebarea precedentă, tot așa dacă cineva ți-a dat un anumit răspuns ai spus că tot așa că ai luat legătura cu avocați, că nu răspunde mai nimeni bine, păi atunci la ce mai întrebi pe site, dacă tot ai avocați care să te consulți? Că nu văd logica?
Poy răspundeți daca cunosteti legile, eu din ce am aflat fapta nu exista daca un minor intra pe o aplicație 18 ani minim, fapta nu exista dar dvs vb din păreri personale după ce am vb cu 4 avocați am vrut sa vad explicații sunt aici dar pare că nu va pricepeți..cu tot respectul aveam încredere în TPU ca site și în oamenii care scriu aici, va rog reverificati și reveniți cu raspuns
Bai amice ești de coma, pai tu aștepți pareri professionale pe un site amatorial de discuții și opinii? Și te și mai lametezi ca nu e ce speri tu. Eu zic sa te bazezi doar pe avocații tai, nu mai cauta și părerile tuturor necunoscutilor, pe care le mai și critici. Ne pare rău ca ai întrat într-o asemenea încurcătură,. Uite pana și eu vin un o recomandare, dacă ai salvate ceva discuții cu respectivul, în care eventual confirma ca e major, te salvezi în prima secundă. Asta dacă precautional, ti-a trecut prin cap sa te asiguri, prima sa incepi flirturile online. Dar pana atunci, dacă tot speri ca totul sa fie bine, eu zic sa iei în serios doar răspunsurile lui Ioandelasal, e cel mai pregătit și mai de încredere în problemele de natura juridica. Mult succes și nu uita se ne ții la curent cum evoluează situația.
Cheers
Im tribunal după dvs se ia după cel care areai multa minte? Vă mulțumesc pentru radpuns dar după discuția cu 4 avocați va dezminte de tot ce spuneți, cunoașteți legi? Sau vb aiurea? Ați spus pedofilie nu are nici treabă pedofilia cu acest caznici nu exista aceasta suspiciune, nici nu știți încadrarea legală dar vb pe pe probleme de cod penal.va recomand cu tot respectul dacă vreți să ajutați să vă informati