anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori sa cunosc articolul de lege care obliga tinerii sub 25 de ani sa plateasca RCA de trei ori mai mult decat ceilalti.prevede legea asa ceva? va rog.

Răspuns Câştigător
| hummmer a răspuns:

Lege nu e, s-au luat dupa cretinii din vest[sa vezi in Anglia ce taxe platesc tinerii]. Trece masina pe numele unei rude mai in varsta de 35-40 de ani.

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu exista o prevedere legala expresa in acest sens doar niste reguli (cum sunt regulile bonus-malus si a experientei in conducere) de care tin seama societatile de asigurare la stabilirea sumei de plata pentru polita de asigurare RCA.

| rocket a răspuns:

Legea nu prevede asa ceva, insa asigurarile se calculeaza dupa riscurile pe care si le asuma asiguratorul. Asa ca, sub 25 de ani, persoana este mult mai dispusa sa faca lucruri necugetate decat dupa acea varsta. Asta este rationamentul care sta la baza acestui cost.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Rocket? la Galati vad ca e litera de lege, deja toti au acelasi calcul.parca e jecmaneala la drumul mare.pentru o tigaie de dacie 12 milioane lei vechi.iar un tanar, fara munca cu salariu ordinar, care a tras din greu sa o aiba si pe aia, ii dau in cap cu tampenia asta.ca pana la urma cine risca, ori moare ori plateste.da sa nu poti circula deloc fiindca nu-ti poti permite costul cat de cat? halal tara de rahat.imi pare rau ca o spun dar acuma chiar m-am convins ca nimic bun nu pote iesi din-tr-o tara cu apucaturi urate.multam de raspuns.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hummer? masina e pe numele baiatului meu.trebuie sa fac doar act de vanzare cumparare? ori tot tacamul cu, inscrierea, taxa de mediu, etc.etc?

| hummmer a răspuns:

Din păcate cred că tot tacâmul, cel mai bine mergeţi la un birou de făcut acte şi întrebaţi acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hammer? am intrebat si m-am lamurit. putorile si lipitorile parazitii acestui neam au nevoie de salarii si pensii de 18ooo de euro lunar.ma tem ca nu o sa le dau satisfactia asta.multamesc pentru ajutor.

| hummmer a răspuns (pentru anonim_4396):

Faceţi o procură, un contract de comodat.
Să fiţi sănătoşi.