De ce nu ai luat-o la goana? Eu nu le dadeam nimic, o luam la fuga. Tata fie iertat a fugit de 2 politisti ce vroiau sa il amendeze... nu l-au prins
Nu am fugit pentru ca incaltamintea era mai scumpa decat o amenda =)
N-avem de unde sti sigur, se poate sa primesti sau se poate sa nu primesti, sansele pentru una sau alta sunt egale.
Exista si posibilitatea sa raporteze ca ti-au dat avertisment, pentru acesta nu este nevoie sa incheie proces-verbal de contraventie.
O sa afli daca si cu cat te-au amendat atunci cand o sa primesti p.-v.c.
Stii cumva cam cat dureaza sa vina acasa?
S-a nimerit sa fiu in tocuri, ca altfel fugeam ca data trecuta, de pe un mall pana acasa
Tu esti o persoana problematica de fel
in afara de bataia celui in care ai aruncat cu oua, bautul celor 700 ml de vodka, aratatul degetului unei fete pe strada
Este ceva ce nu ai facut?
Sa stii ca si bunicul meu s-a luptat cu nemtii in al doilea razboi mondial, cica fugeau aia dupa el si nu-l prindeau! asa a scapat cu viata
deci fuga e rusinoasa...dar merita!
Daca te-au amendat vei primi p.-v.c. in cca o saptamana.
Inafara de cea cu ouale, sunt chestii pe care orice alt adolescent le face. Eu intrec masura uneori cu chestii pe care nu le pot spune aici, dar sunt intreaga.
Acum iti zic cu si despre adolescenti:
daca erai baiat intelegeam caci si eu am facut multe rele, inclusiv cum am si zis aici (in trecut am scris chestiile astea despre mine ) am facut parte din bande, am fost in legatura cu lumea interlopa, am facut necazuri si belele mari, nu pot intra in detalii dar am fost un element rau, cult dar rau, nu am fost infractor, insa am fost un om dur! am facut fapte ca astia care canta trap rap si ce draci doar le viseaza sau vad in filme, de asta nu au veridicitate si nici trecere cei ca ei in fata mea, si nici cei de aici care se cred ceva sau cineva nu au trecere pentru mine...dar gata, am lasat acea lume in urma si am incercat si am reusit sa ma maturizez, atat cat am putut! mai am de lucrat la capitolul maturizare, noi barbatii ne maturizam mai greu, este adevarat
dar femeile ar trebui sa aiba o alura mai placuta, sa fie mai cizelate si de ce nu putin mai destepte, sa nu fie 'golance' cu alte cuvinte asa cum suntem cam toti baietii cand suntem mici de ani si idioti, tineri si prosti cu alte cuvinte!
nu zic sa nu fii cum vrei tu sa fii, dar mie unul imi displac pustoaicele care au alura de badass, de astea care isi bat tauaje cu henna, fac judo si poarta rozete la ele si sunt gata sa se bata cu lumea ...nu despre asta este smecheria!
Eu inainte eram inocenta, nu stiam despre nimic si despre nimeni. Dar am inceput sa ma conform cand m-am dezvoltat si au inceput toti pedofilii sa se tina dupa mine sau sa incerce sa ma racoleze efectiv. Aveam nevoie neaparat sa invat sa ma bat, nu sa fac performanta din asta.
Probabil m-au afectat si persoanele pe langa care am stat, mai ales baietii.
Eu nu am băut nici 700 ml vodka daaaaarrrrrr am ajuns în stare de inconștiență din cauza alcoolului la 14 ani?
Mi-au venit in minte versurile lui AK47, pline de adevar in ceea ce inseamna viata pe strada cu si despre cartier:
Pe strazile astea pline full de puscariasi,
unde iti gasesti repede naș si iti faci prieteni falși!