| Daniptc a întrebat:

Astazi din greseala am dat cu mingea intr-o colega si mi-am cerut iertare, iar ea a tot dramatizat.A 2a zi tatal fetei m-a prins pe strada si a ridicat pumnul la mine si a zis fix asa,, ca DACA imi Baga una ma omoara si sa nu ma mai atig de fiica lui" ce pot face, deoarece nu cred ca este legal ceea ce a facut?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu, nu este legal. Daca vrei sa faci într-adevăr ceva mergi la poliție și faci o plângere penala pe numele lui pentru amenințari.

16 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Deci tie ti se pare ilegal ca un parinte sa se ia de tine dupa ce i-ai lovit copilul, dar total legal sa dai cu mingea in fete?

| cfrtobias a răspuns (pentru Violleta2022):

Cum am inteles poate o jucat fotbal sau ceva si asa o lovit, nu intentionat, si parca fata ar fi mintit...

| Violleta2022 a răspuns (pentru cfrtobias):

Nu are nici o relevanta ce ai inteles tu, ci ce a scris baiatul ala in topicul lui.

| Daniptc explică (pentru Violleta2022):

Cum am spus nu a fost intentionat.Si nu mi se pare illegal sa se ia de mine, dar a venit si daca nu il tineau alti oameni imi dadea un pumn(precizez om de 40+ Ani si eu am 15)daca dansul venea frumos si vorbeam frumos nu ma suparam niciodata, deoarece stiu si eu ca am gresit.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Daniptc):

Hai sa analizam un pic situatia dupa creierasul tau:
tu LOVESTI 100% fata si taica-su te AMENINTA, deci nici macar nu te-a atins, dar ti se pare ilegal ca el sa faca te ameninte, desi tu i-ai lovit fata.
Sincera sa fiu, daca eram in locul lui taica-su iti trageam o palma peste ochi si dupa aia spuneam si eu la fel:
"scuze, mi-a scapat fara voie mana, din neatentie".

Omul ti-a vorbit suficient de frumos, chiar daca te-a avertizat ca te va lovii, fiindca nu are de unde sa stie daca esti huligan sau nu, odata ce tu chiar ai lovit-o pe fiica-sa, intentionat sau nu.

| Daniptc explică (pentru Violleta2022):

Deci,vorbit frumos inseamna ca ma omoara si alte treburi, nu stiu daca citit codul penal, dar asta se pedepsete Ori cu amenda ori cu puscatie de la 3-6luni,eu sper ca dvs. nu aveti copii, atat.

| Daniptc explică (pentru Daniptc):

Cititi* puscarie*

| Violleta2022 a răspuns (pentru Daniptc):

Mai baiete, vezi-ti paiul din ochi inaintes a cerzi ca te omoara cineva.
A fost o simpla amennintare care NU se pedepseste legal.

Ca mama de fata, daca tu i-ai fii facut asta lui fii-mea, eu ti-as fi tras o palma peste ochi cu toata puterea, dupa care ti-as fi spus la fel: "ups, imi pare rau, a fost din greseala", sa te vad atunci cum mai comentezi aiurea.

| Violleta2O22 a răspuns (pentru Violleta2022):

Bine, revin cu o precizare.
Eu acum nici nu am fost in stare sa fac diferenta intre un mic accident din joaca cu o minge intre doi copii si o amenintate a unui adult asupra unui copil. Dar am obiceiu asta sa scriu multe prostii pe TPU.

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu e ok, dar nu cred ca ar fi reactionat tatal asa din nimic.Mai sunt detalii pe care nu le-ai mentionat? I-ai dat in cap cu mingea, peste ochelari, sau au fost consecinte urate pentru ea?

| Daniptc explică (pentru dullcat):

Nu a patit absolut nimic, dupa un minut radea nu aveam nimic doar a dramatizat totul la diriginta mea si cam atat.

| dullcat a răspuns (pentru Daniptc):

Am inteles.Atunci foarte urat din partea ei.

Răspuns utilizator avertizat
| Shadow1567 a răspuns:

Nu, e norml si nu inţeleg de ce unii omeni asi fac dreptate cu pumnul cand putea vorbi frumos. Si sa rezolvati problema

| Daniptc explică (pentru Shadow1567):

Am incercat sa vorbesc frumos cu dansul si El tot zicea ca ma bate...asa sunt unii oameni