Nu, nu este legal. Daca vrei sa faci într-adevăr ceva mergi la poliție și faci o plângere penala pe numele lui pentru amenințari.
Nu, e norml si nu inţeleg de ce unii omeni asi fac dreptate cu pumnul cand putea vorbi frumos. Si sa rezolvati problema
Am incercat sa vorbesc frumos cu dansul si El tot zicea ca ma bate...asa sunt unii oameni
Buna.Nu e ok, dar nu cred ca ar fi reactionat tatal asa din nimic.Mai sunt detalii pe care nu le-ai mentionat? I-ai dat in cap cu mingea, peste ochelari, sau au fost consecinte urate pentru ea?
Deci tie ti se pare ilegal ca un parinte sa se ia de tine dupa ce i-ai lovit copilul, dar total legal sa dai cu mingea in fete?
Cum am inteles poate o jucat fotbal sau ceva si asa o lovit, nu intentionat, si parca fata ar fi mintit...
Nu are nici o relevanta ce ai inteles tu, ci ce a scris baiatul ala in topicul lui.
Cum am spus nu a fost intentionat.Si nu mi se pare illegal sa se ia de mine, dar a venit si daca nu il tineau alti oameni imi dadea un pumn(precizez om de 40+ Ani si eu am 15)daca dansul venea frumos si vorbeam frumos nu ma suparam niciodata, deoarece stiu si eu ca am gresit.
Hai sa analizam un pic situatia dupa creierasul tau:
tu LOVESTI 100% fata si taica-su te AMENINTA, deci nici macar nu te-a atins, dar ti se pare ilegal ca el sa faca te ameninte, desi tu i-ai lovit fata.
Sincera sa fiu, daca eram in locul lui taica-su iti trageam o palma peste ochi si dupa aia spuneam si eu la fel:
"scuze, mi-a scapat fara voie mana, din neatentie".
Omul ti-a vorbit suficient de frumos, chiar daca te-a avertizat ca te va lovii, fiindca nu are de unde sa stie daca esti huligan sau nu, odata ce tu chiar ai lovit-o pe fiica-sa, intentionat sau nu.
Deci,vorbit frumos inseamna ca ma omoara si alte treburi, nu stiu daca citit codul penal, dar asta se pedepsete Ori cu amenda ori cu puscatie de la 3-6luni,eu sper ca dvs. nu aveti copii, atat.
Mai baiete, vezi-ti paiul din ochi inaintes a cerzi ca te omoara cineva.
A fost o simpla amennintare care NU se pedepseste legal.
Ca mama de fata, daca tu i-ai fii facut asta lui fii-mea, eu ti-as fi tras o palma peste ochi cu toata puterea, dupa care ti-as fi spus la fel: "ups, imi pare rau, a fost din greseala", sa te vad atunci cum mai comentezi aiurea.
Bine, revin cu o precizare.
Eu acum nici nu am fost in stare sa fac diferenta intre un mic accident din joaca cu o minge intre doi copii si o amenintate a unui adult asupra unui copil. Dar am obiceiu asta sa scriu multe prostii pe TPU.