| AlexandruSN a întrebat:

Astazi in stb am fost controlat, le-am spus ca vreau sa cobor la prima pentru ca vreau sa platesc, iar dupa am plecat pentru ca eu stiu ca daca nu imi face proces verbal in mijlocul de transport, nu pot fi sanctionat, nu le-am dat buletin, nimic. Ei au zis ca primesc amenda acasa ca cica o sa fie trimis la evidenta populatiei, ei nu au nume, nimic.
O sa primesc amenda?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca nu au datele personale nu pot incheia procesul-verbal de contraventie, asa ca n-ai ce primi acasa.
P.S. Bravo, incepi de mic cu ilegalitatile.

8 răspunsuri:
| AlexandruSN explică (pentru Ioandelasal):

Salut, doamna era destul de aroganta, puteam sa platesc, dar nu am vrut pentru ca totusi, nu sunt major dar vreau sa mi se vorbeasca cu respect. Si nu aveam de unde sa imi incarc cartela, pentru ca m-am grabit sa merg la mama la spital.

| alina2k18 a răspuns (pentru AlexandruSN):

Asta era si cardeala mea preferata cu dusu la spital laughing pe vremea cand faceam blatuwinking

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru AlexandruSN):

Si ce daca era aroganta?
asta te absolva de respectat legea?

| AlexandruSN explică (pentru suntserios):

Controlorii sunt scutiti de respect?

| anonimg a răspuns:

Metoda controlorilor trebuie desfiintata, deoarece este o metoda agresiva, si pe mine -pe acela care foloseste biletul- ma deranjeaza.
Controlul trebuie sa fie la usa de la urcare, si nimeni sa nu se poata urca fara bilet(ca la cinematograf). Pentru ce toata satra de controlori cu galagia lor imi strica mie buna dispozitie cand sunt in autobuz? Controlorii nu sunt altceva decat o satra de rromi pusi pe scandal. Si cine a inventat medota asta este mai rau decat ei.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru AlexandruSN):

Irelevant asta in contextul respectarii legii.
Le faci o plangere daca asta te a deranjat.

| AlexandruSN explică (pentru suntserios):

Plangere? Nu aveau legitimatii, nu mi au spus ce nume au, absolut nimic.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Stai linistit. Nu o sa primesti nici o amenda. Ca sa primesti amenda trebuie sa se intocmeasca proces verbal de constatare a contraventiei. Ca sa se intocmeasca procesul verbal sunt necesare datele tale de identificare: nume, prenume, adresa de domiciliu si CNP-ul. Ea de unde sa le ia?