Depinde de varsta ta. Daca ai peste 14 ani atunci poti fi amendat si sa-ti trimita acasa procesul-verbal de contraventie si instiintarea de plata.
Jandarmul a spus ca ne da doar avertisment verbal. Vreau sa stiu daca imi va anunta parintii
De ce vorbesti daca nu stii? Salut, daca varsta ta nu este de 18 ani, esti considerat minor. Daca ti-a dat avertizent verbal, nu a mai facut niciun proces verbal.Prima abatere avertizment verbal, iar la urmatoarea se pedepseste contraventional conform standardelor in vigoare cu o amenda de la 100 lei, pana la 1.000 de lei.Nu vei primi nimic acasa.Insa vei ramane cu datele tale personale in baza de date, iar la a2-a abatere se va proceda altfel.Numai bine.
Si avertismentul este o sanctiune contraventionala si nu este nevoie sa mai incheie proces-verbal. Ca iti anunta sau nu parintii depinde doar de ei, dar nu cred ca o vor face.
Hopa! Ia te uita ce jurist a mai rasarit!
Vinzi castraveti la gradinar tipule, am cca 40 de ani ca jurist si stiu despre ce vorbesc.
Si apoi, cand dai un raspuns, raspunde-i utilizatorului care a pus intrebarea, nu altui utilizator.
Ioandelasal este jurist in varsta. Te-ai legat de cine nu trebuie. Daca nu te pricepi nu esti obligat sa raspunzi la o intrebare. Asa ca in domeniul asta mai ia o pauza!
Eu zic ca a vorbit foarte bine, la fel ca restul 49.000 raspunsuri argumentate cu articole din legile in vigoare. Eu zis sa nu te dai interesant daca nu stii despre ce e vorba.