Stai linistit... teau reclamat niste vecini care te urasc...
Trebuie sa o platesti toata!
Indiferent cand..suma ramane neschimbata...
La niste vecini deai mei a venti un copoi si le-a spus sa ia nisipul din strada...trebuia sa vina si la tine sau poate a venit si nu ai vazut...
Oricum nu platesti nimic...te duci acolo cu tupeu si zici,! Bai eu nu am primit avertizare! Asa scrie in codul penal...
ALTI 2 VECINI AU PRIMIT ACEIASI AMENDA!
Pe foaie nu csrie adresa si nici numele de familie!
In functie de judetul/orasul in care stai si de hotararile de consiliu ai scapat usor, amenzile pot urca si pana la 2000 ron
Legata de plata la jumatate vezi ce scrie pe procesul verbal.
De platit trebuie platita ca altfel ajunge la finante ca si datorie si tot va trebui platita la un moment dat.
Absurd de ce sa fie? In primul rand e ceva de bun simt sa nu iti atunci gunoaiele pe domeniul public si nu e asa de complicat de inchipuit faptul ca poti primi o amenda pentru asta
Mda, sfat pur romanesc, dupa ce ai facut mizerie si nu au dat doi lei pe restul vecinilor / locuitorilor sa se mai si duca sa faca scandal ca nu i a avertizat nimeni ca nu au bun simt?
La vecinii mei lea venit avertizare...lor nu lea venit!
explica dc.
Si ce daca nu le a venit avertizarea? care e problema? au incalcat o lege nu e nimeni obligat sa te avertizeze
De obicei asa se facea....cu o contestatie e posibil sa scape de amenda.
De regula amenzile pentru curatenie sunt stabilite prin hotarari ale consiliilor locale, asa ca vezi hotararea consiliului local din unitatea administrativ-teritoriala in care domiciliezi, sunt publicate pe site-ul oficial al primariei. Acolo spunde daca se aplica sau nu prevederea privind plata a jumatate din minim in 48 de ore.
De asemenea posibilitatea aceasta trebuie sa fie prevazuta si in procesul verbal de contraventie. Daca nu este prevazuta nici in HCL si nici in PVC atunci amenda trebuie platita integral.
Daca nu o platiti amenda va fi trimisa la compartimentul de impozite si taxe si se va incepe executarea silita, prin poprire pe salariu sau conturi in banci ori sechestrarea si vanzarea unor bunuri mobile.
Nu este necesara nici o avertizare.
Zdanutz, scuze ca te deranjez dar nu am cum sa dau de tine mai repede, eu sunt cel cu problema pe windows 8.1 cu disk usage.100%.
Spune-mi te rog, care este problema daca.l-am stins din power buton?(pentru ca asta am facut inainte de problema)Daca ai avut aceasta problema si ai rezolvat-o, te rog da-mi si mie un sfat.Imi cer scuze din nou pentru modul in care te-am contactat dar sunt disperat!