Se simt neindreptatiti de deciziile luate si pot exista si persoane rau-voitoare / alte tente ce amplifica indignarea sustinatorilor,
Să nu uităm cine se află la butoanele prin care se manipulează și instigă acești suporteri: serviciile secrete ruse, mercenari și fosile ale securității din România, adică niște profesioniști ai creării de haos, furie și violență extremă. Deci cum să fie altcumva?
Ei fac exact ce sunt indemnati de liderii lor. Habaucii de Georgescu, Simion si alte mizerii de tipul asta.
CNA tocmai i-a ordonat lui Simion sa stearga toate postarile de pe retelele de socializare in care indeamna la violenta.
Nu e suficient, deschiderea unui dosar pe numele lui pentru instigare la violente si subminarea ordinii constitutionale ar trebui deschis, dar e un inceput.
Nu.Ai intrat pe live-urile lor să vezi ce scriu că vor sânge, bătaie, violență? Sunt niște scursuri cu tendințe criminale care trebuie prinși de poilție. Vor destabilizarea țării, împinși de la spate de liderii lor ruși.Rusia a spus că va ataca alte țări, printre care și România și o face, prin acest război hibrid prin care se îndeamnă la ură, violențe între aceiași semeni.Îmi e scârbă de toți cei care au lovit jandarmii, au distrus pavele, mașini și tot ce au găsit în cale, au speriat oamenii de la terase... Dacă i-aș numi animale, aș jigni animalele.
Ei ar trebui sa plece in Austria cu tot cu el și sa nu se mai întoarcă! Sa nu ma oblige pe mine sa iubesc Rusia! Nu le duce nimeni dorul nici lor nici lui Georgescu! Sunt exact ca el, viitori pușcăriași
Și am văzut că mulți dintre ei și purtau caciuli de daci!
Atat ii duce mintea, bineinteles si cu instigarea ipochimenului si a altora ca el sau chiar mai rai, cum este si mercenarul Potra.
Nu cred că susținătorii lui Georgescu înțeleg ce înseamnă pace. Probabil nici nea Călin nu știe semnificația cuvântului pace.
Ei nu pot să facă nimic normal. Dacă ar fi fost rezonabili, nu ar fi votat niciodată un astfel de personaj ridicol.