De acord de acord.
doar ca asta inseamna ca trotinetistii se vor muta in strada.
urmeaza accident grave
Deocamdata HG prin care a fost modificat si completat Regulamentul de aplicare a Codului rutier nu a fost publicata in M. Oficial, posibil sa fie publicata astazi si abia apoi va intra in vigoare.
Are prevederi bune desi cred ca prevederea privind circulatia pe strada a trotinetelor electrice va conduce la mai multe accidente.
Sincer, as fi adaugat si limitarea vitezei functie de varsta..si asa poti sa circuli si pe trotuar.
De acord + ar trebui sa aibă și un minim de legislație rutieră, in caz contrar - sa vezi accidente.
Trotuarele sunt pentru pietoni, nu pentru biciclete, trotinete si parcari pentru masini.
Erau accidente si pe trotuare. Nu cu masini, cu pietoni. Cu pietonii care nu vedeau trotinetistii ce veneau din spate. Sper ca nu pretuiti masina mai mult decat omul.
Ce-am spus eu nu are nici o legatura cu faptul ca erau accidente si pe trotuar, am spus ca eu cred ca vor fi MAI MULTE accidente.
Si nu pretuiesc masina mai mult decat omul, nu stiu de unde ai tras aceasta concluzie.
O definitie se schimba repede completa etc etc. daca sunt safe nu am nici o greata. poate sa mearga si pe sus