Mie mi-ar place sa se infiltreze niste comisari de la comisia europeana in tara si sa vada cata coruptie e, sa vada ca romanul are un salariu mizer (depinde si unde lucreaza unii o duc rau, bine sau foarte bine) si apoi sa dea un avertisment lui Basescu, daca nu are de gand sa schimbe nimic intr-un timp limitat atunci sa fie data afara din UE.
România nu este încă în UE cu drepturi depline, când intri în ţară cu un paşaport şi ţi se pune ştampilă, ai pe ea săgeata cum că ieşi din uniune...
Ce sa mai iasa? ca e distrusa... nu mai are agricultura, economie, industrie, e plina de datorii, prostie si incultura, populatia saraceste...
Cand o sa va trezisti si o sa vedeti ca tarile saraxce sunt sarace pentru ca asa vor tarile bogate?
Bună.
Nu eram pregătiți de a intra în U.E. așa cum nu suntem pregătiți la ora actuală cu Schengen-ul!
Pa, pa.
Tarile sarace sunt asa pentru ca guvernul e corupt si face ca viata cetateanului sa fie rea dar asta nu inseamna ca in fiecare sector al muncii e la fel, variaza in functie de oficiu.
Personal aș vrea să iasă - dar asta pentru că eu în genere sunt sceptic față de orice și mai ales față de UE (poziția se numește euroscepticism).
Pe de altă parte, statutul de membră UE e singurul care ține cât de cât țara asta liberă, altfel aluneca spre dictatură de mult.
Momentan, României îi stă bine în UE dar pe termen lung nu e o idee bună.
Din punctul meu de vedere,ar trebui sa ramana pentru ca UE ii ofera anumite oportunitati pe care daca nu am fi integrati nu le-am avea.
Romania este o tara care ar putea fi prospera,cum a fost odata, insa problema principala este conducerea. Ducem lipsa de creier la acest capitol. Dar nu si de nesimtire si de coruptie.
Daca am putut sa-l dam jos pe Ceausescu, asta nu inseamna ca trebuie sa ramanem asa. Romanii pot!