Cu " performanta " Posta Romana va ajunge când se vor schimba încă 5 sau 6 guverne!
Prin firma de curierat!
Ce te aștepți? Sa răspundă cineva la telefoane? Bună gluma! Acolo " Secretariat " sunt puse pe PILE fiice, nepoate sau amante de pooliticieni care FreacaMenta!
Vor folosi maculatura ta ca hârtie la WC îți garantez!
Dacă consideri ca ți se încalcă drepturi acționezi în judecata acel Minister și. poate printr-o MARE MINUNE vei câștiga!
Da, trimite petitia cu confirmare de primire, asa esti sigur ca au primit-o.
Nu sunt obligati sa-ti comunice un numar de inregistrare atunci cand o primesc dar sunt obligati sa-ti raspunda si in raspuns trebuie trecut si numarul de inregistrare.
Știu că nu prea exista șanse sa primesc un răspuns și așa, doar că vreau să încerc și așa.
Și la fel, știu că sunt pile le acolo, așa cum sunt pe la toate instituțiile. Iar programul e de doar 3 ore.
Nu vreau să mă complic cu judecăți. Încerc să rezolv amiabil.
Am înțeles, mulțumesc. Chestia e că am trimis și online, cum spuneau. Au primit o cu siguranță, dar a trecut termenul legal și efectiv nu am primit un răspuns. Deși știu, că sunt obligați să răspundă.
Ar trebui să o trimit către registratură pentru a o înregistra, iar dacă e către alt departament din cadrul acelui minister, o duc ei nu? Și tot sunt obligați sa îmi de a un raspuns...
Da, asa este. Cel mai bine o trimiti la secretariatul ministrului.
Classiffied întreabă: