anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Au profesorii dreptul sa ma tina pana la 3 sa dau competentele la Romana? Am fost chemat la 8 jumate si pe lista sunt la ora 3(nimeni nu se grăbește)

8 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu-i obligatoriu sa dai. In constructii si agricultura te primesc si fara scoala.hee hee

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai te duci si tu acasa pana la 3... mna
sau protestezi cu adevarat si nu mai dai bacul

| Mosotti a răspuns:

Stai pana la 15, unde e problema? Ca au voie ca n-au voie, e tot una, stai acolo si nu mai complica treburile, ca nu e in avantajul tau, joaca-te pe telefon, fa una si alta pana la ora 15, si da competentele asa, nu ii face sa-ti puna bete in roate.

| Lioana a răspuns:

Da. Nu ai fost chemat la 8:30. La 8:30 incep probele, fiecare cand ii vine randul. Era bine sa iti verifici programarea cu o zi înainte.
Poti merge acasa si sa revii la ora 15.

| Jessica1235 a răspuns:

Eu când am competențele la română cred ca trebuia să fiu pe la 12 sau 13 și am mers la școală cu 30 de minute înainte sau ceva de genul.

| user0010 a răspuns:

Hmm, eu tot așa la 14, 40 dau competențele, nu prea mi se pare corect dar mna. Acum depinde și de ordinea alfabetică, în funcție de nr. elevilor din fiecare clasă etc.

| anonim_4396 explică (pentru user0010):

Da bine ca la engleza ne cheama cate juma in 2 zile diferite

| user0010 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da păi asta, oralul într-o zi, scrisul în altă zi. Nu le pot da ambele în aceeași zi, să mă pună să bat drumuri aiurea, că și așa competențele astea nu te ajută cu mare lucru.