anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Au profesorii dreptul sa ma tina pana la 3 sa dau competentele la Romana? Am fost chemat la 8 jumate si pe lista sunt la ora 3(nimeni nu se grăbește)

8 răspunsuri:
| user0010 a răspuns:

Hmm, eu tot așa la 14, 40 dau competențele, nu prea mi se pare corect dar mna. Acum depinde și de ordinea alfabetică, în funcție de nr. elevilor din fiecare clasă etc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru user0010):

Da bine ca la engleza ne cheama cate juma in 2 zile diferite

| user0010 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da păi asta, oralul într-o zi, scrisul în altă zi. Nu le pot da ambele în aceeași zi, să mă pună să bat drumuri aiurea, că și așa competențele astea nu te ajută cu mare lucru.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai te duci si tu acasa pana la 3... mna
sau protestezi cu adevarat si nu mai dai bacul

| Lioana a răspuns:

Da. Nu ai fost chemat la 8:30. La 8:30 incep probele, fiecare cand ii vine randul. Era bine sa iti verifici programarea cu o zi înainte.
Poti merge acasa si sa revii la ora 15.

| Jessica1235 a răspuns:

Eu când am competențele la română cred ca trebuia să fiu pe la 12 sau 13 și am mers la școală cu 30 de minute înainte sau ceva de genul.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu-i obligatoriu sa dai. In constructii si agricultura te primesc si fara scoala.hee hee

| Mosotti a răspuns:

Stai pana la 15, unde e problema? Ca au voie ca n-au voie, e tot una, stai acolo si nu mai complica treburile, ca nu e in avantajul tau, joaca-te pe telefon, fa una si alta pana la ora 15, si da competentele asa, nu ii face sa-ti puna bete in roate.