anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aveți de gând să plecați din românia? Dacă da, unde?

Eu unul sper ca în vreo maxim 10 ani să mă mut în Olanda și să nu mă mai întorc în veci în țara asta nenorocită.

42 răspunsuri:
| windowlicker a răspuns:

tu joci transformice?!?!

| DaryoDDX a răspuns:

Nu mai este nimeni patriot. Daca toti o sa ne lasam tara.Decebal cand a pierdut in fata lui Traian nu a plecat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru windowlicker):

Da, de ceva săptămâni încoace. laughing
Tu ești AirănMeidăn cumva?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Da, as pleca in groapălaughing

| mgtow a răspuns:

Am fost plecat in jur de 10 ani, am venit 11 luni apoi am plecat 2 ani am vazut ca nu mai merge treaba si acum sant acasa cu servici de functionar public si ma multumesc ca plateste excelent salariul

| windowlicker a răspuns (pentru anonim_4396):

TACI NU NU SUNT
cum te cheama?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru windowlicker):

nu mă cheamă nimeni, eu îi chem pe alții.

| windowlicker a răspuns (pentru anonim_4396):

pe mine ma cheama teddyxdd (da stiu nume de tot rahatul, cui ii pasa macar sunt pro!) da-mi add sau soapta sau ce vrei tu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hmm... Olanda?! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Da. big grin

| Moon4Lord a răspuns:

Du-te in Germania, copii iau 180 euro pe luna alocatie, si aia de la MC fac mai multi bani decat ponta rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| OldSoul a răspuns:

Da, o sa incerc sa merg in UK, alta mentalitate alta viata.

| T0T a răspuns (pentru DaryoDDX):

Foarte corect, ăsta este și motivul pentru care eu voi alege să rămân aici și să lupt pentru țară, pe cât îmi va sta în putere. Fuga este pentru lași. Și din cauza lașilor țara asta va fi distrusă de tot. Prima oară a fost curajul... Oameni au murit. Pentru ce? Pentru *** astea nesuferite care au fost prostiți ani la rând de politicieni fără să miște un deget iar după ce am ajuns rău, să ajungă să dea bir cu fugiții? Din cauza mentalității, prostiei, nesimțirii, hoției și lașității am ajuns aici. Degeaba o țară bogată și frumoasă dacă în aceasta se află numai tipologii umane negative.

| KillMePlease a răspuns:

În Germania.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca am oportunitatea as face-o, desi mi-ar fi greu sa ma despart de cei apropiati, dar nu caut neaparat sa plec de aici.

Pana la urma, daca muncesti, iti dai silinta, ti-e bine oriunde. Omul sfinteste locul si nu invers.

| OoBunnyoO a răspuns:

Eu deja am plecat. laughing In Belgia. Este frumos aici ciocolata, bere, benzi desenate, cartofi prajiti, lumea relaxata, universitati bune, salarii bune.
Personal, nu mai am de gand sa ma intorc in tara. Si lasand la o parte restul, mentalitatea aici este foarte diferita de mentalitatea din tara. Oamenii sunt mai relaxati, mai deschisi la minte, isi vad de treaba lor, nu stau pregatiti sa sara cu gura pe tine sau asteapta cand gresesti. Sa iti dau un exemplu, in tara, de cele mai multe ori cand lumea vede pe cineva impiedicandu-se rade si isi vede de treaba, in foarte rare cazuri te intreaba daca ai patit ceva. Aici cand am vazut pe cineva impidicandu-se lumea imediat sarea sa intrebe daca este ok. Iar pentru mine asta conteaza cel mai mult, chiar mai mult decat veniturile.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Olanda...merg cu tine!

anonim_4396

Ea, Imperatrix, e eu. De-aici știu de Olanda.

anonim_4396

Tu ești ea.

anonim_4396

Asta doar pentru că Freaak scrie fără diacritice, deci clar nu ești Freaak, deci ești Imperatrix.
Wow, ce descoperire am făcut! :O

| William a răspuns:

De ce Olanda?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da eu chiar zilele astea plec din tara happy cica patriot da la ce sa ramai? Daca totul merge spre rapa iar groapa se adanceste si mai tare. Va fi mai bine in alta tara. turbox sa te iau cu mine? rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu esti las pentru ca pleci! Nu ai cum lupta impotriva tampitilor care conduc tara si care fura. Nu poti sta si ramana sa-ti pierzi viata si sa ai salariu mic, educatie de c.a.c.at si totul sa mearga spre rau. Spune-mi tu mie cum ma rog stai si lupti? Cum? Ai vreun rezultat? Stai si iti pierzi viata

| Dariusuu a răspuns:

Şi eu m-am săturat de ţara asta dar dacă aş fugi lumea m-ar cataloga fiind un laş. De ce? Ce e greşit să sper la un viitor mai bun? De ce e greşit să sper că o să pot sta într-un spital fără să fiu lăsat să mor sau să fi luat o boală.
Mentalitatea e foarte diferită presupun dar dacă români au în ochi doar invidie ( nu toţi bineînţeles dar majoritatea ) cum naiba ai putea să trăieşti aici fericit?

Nu ştiu, habar nu am.Nu vreau să generalizez, probabil că sunt şi persoane care trăiesc aici destul de bine. Fiecare vede realitatea în felul lui dar cred că ţara asta trebuie pusă la punct pentru că am început să cred că în România e de vânzare totul.

O zi frumoasă

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DaryoDDX):

De ce să fiu patriot? Mi se pare o prostie să te atașezi de un anumit loc doar așa fără motiv, iar o țară ca asta plină ochi cu oameni așa sălbatici chiar n-am cum s-o iubesc, nu spun că urăsc România dar nici nu îmi place așa mult să trăiesc aici.

anonim_4396

Eu cam caut neapărat să plec, aș pleca chiar și dacă aș găsi un loc de muncă cu un salariu bun. Asta doar pentru că eu caut să fiu pe lângă oameni cu un altfel de mentalitate.

anonim_4396

Te aprob. Îți urez succes! Du-te acolo unde te simți apreciat și de asemenea simți și că-ți valorifici potențialul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru mgtow):

Nu mi-e chiar așa mult de salarii, aș vrea să plec ca să găsesc oameni mai pe gustul meu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru T0T):

Ce atâta atașament pentru o simplă bucată de pământ? Nu văd de ce să fii patriot, e doar locul în care ai avut norocul să te naști.
Nu văd de ce aș rămâne aici, țara asta regresează de la o zi la alta.
Mi-e scârbă să trăiesc într-o țară cu oameni așa primitivi cum sunt cei de acum, caut altfel de oameni, oameni mai deschiși la minte.
Plus, ce să faci în România? Să mori de foame. Salariile de aici îs mizere.