Nu este legal s-o inregistreze si poate fi dat in judecata daca o face, asa ca va sfatuiesc sa n-o faceti.
Rabdati, este o profesoara la o materie si scapati de ea dupa un semestru sau un an.
Nici decanului nu ar fi indicat să îi spunem?
Puteti sa-i spuneti, dar ganditi-va sa nu va faceti mai rau. In orice caz sa nu-i aratarti inregistrari, daca ati facut.
Înregistrările nu sunt permise fara acordul profesorului. Știu asta de la sotia mea, cadru didactic cu experiență de peste 30 de ani. Legal vorbind, e ca și cînd ar avea drepturi de autor asupra predării sale, de aceea nici în sala de curs nu e permis să intre altcineva decât elevii, decat cu acordul lui.
Dar, eu as face totusi ceva anume. As înregistra-o și cînd spune, și cînd, mai apoi, retractează ce a spus, și i-aș trimte înregistrările pe o adresă de mail anonima, deschisa chiar în momentul trimiterii, de pe un wi-fi public (gen McDonalds), de pe o cartela pre-paid, căci așa ar fi foarte greu de depistat cine anume a trimis. Dar nu cred că, odată confruntata cu ce face, va vrea sa afle cine i-a trimis. Poate așa își dă seama de ceea ce face.