Toti sunt praf, nu ai ce sa alegi. Oricum suntem pierduti, daca nu iesim in strada pana in 2019 si iese Dragnea Presedinte, atunci am ciufulit barzoiu!
Am sa il votez pe Robu ca merita,chiar a facut multe,are respectul meu, si cam atat,nu ai pe cine in rest, nu sunt fan PNL, PSD, USRR, ce folos domnu dragnea ca ati ridicat salarile daca preturile sau dublat? 40% din salar taxe, asigurarea 190 ron pe luna serios
https://www.youtube.com/watch?v=285OKea14Sc
Clar,voi alege partidul actual.
Iar dragnea nu are nici o traba cu preturile, daca s-au marit preturile s-au marit din cauza privatilor, nu a statului.
TVA s-a micsorat, dar pretul tot ala a fost
Poti sa argumentezi, de ce? Ce ti-a placut la PSD-ALDE? Ce au facut util pentru tara?
Dacă ai zis că votezi USR, n-are sens să spun prea multe.
Pentru legile justiției îi votez.
Și pentru demiterea lui Kovesi.
Și dacă schimbă legea SRI, îi mai votez 20 de ani.
Și dacă-l demite azi și pe Lazăr, vreo 30 de ani
Il votezi? Te referi la partid sau la conducatorul lui actual?
Pentru ca, imi pare rau sa iti zic, dar va infunda puscaria mult timp de acum incolo. Are multe dosare pregatite pentru mai multi ani decat poate avea el de viata
Da, îl votez. Sper să se schimbe și codurile până la sentință.
E bine că le știi tu dosarele.
Dar de ce vrei sa se intample toate alea? Niste spitale decente nu vrei? Un sistem de invatamant bine pus la punct? Niste ministri si parlamentari care sa nu fie semi-analfabeti si sa citeasca proiectele de lege pe care le voteaza? Niste conducatori care nu ne fac de ras cand ne reprezinta in strainatate? Niste autostrazi si o economie mai buna, nu?
Iti convine sa fii condus de niste infractori? Condamnati penal!
Că așa vreau, eu nu te-am întrebat de ce îți votezi tu descreierații și nici nu mă interesează.
Nu vreau.
Da, îmi convine.
Lacatusw2005 întreabă: