Ok am pensie sunt pensionar pe caz de boala!
Nu vine nimeni cu un raspuns concret?
Daca firma a facut plangere penala probabil vei fi cercetat pentru furt si vei fi chemat la politie sau procuror.
Daca esti infractor primar (n-ai mai fost condamnat penal) atunci cred ca o sa se renunte la urmarirea penala, avand in vedere ca prejudiciul este mic si chiar a fost recuperat imediat, asa ca nu o sa ajungi sa fii judecat si deci nici condamnat penal.
Doar daca esti recidivist (ai mai fost condamnat penal) s-ar putea sa fii condamnat, cel mai probabil cu amenda penala sau cu suspendarea executarii pedepsei.
Daca firma n-a facut plangere penala nu vei mai fi urmarit penal.
Pai daca ai achitat prejudiciul iar totul sa încheiat pe loc acolo, nu cred că îți mai vine ceva in afara de un avertisment /amenda
Multumesc de raspuns ...Nu sunt decat la prima abatere de genul asta! Am achitat prejudiciul numai ca am semnat o declaratie si este foarte posibil sa mai fiu chemat!
Multumesc de raspuns ...Nu sunt decat la prima abatere de genul asta! Am achitat prejudiciul numai ca am semnat o declaratie si este foarte posibil sa mai fiu chemat!
Ti-am raspuns si la mesajul privat, probabil va inceta urmarirea penala. Chiar daca nu inceteaza poti fi sanctionat maximum cu o amenda penala.
Nici saptamanaasta nu am primit nimic de la POLITIE?
Ce so fii intamplat?
Cum sa furi ceva dintr-un magazin in "inconstienta de cauza"? )))) Esti prins cu mata-n sac si acum vrei sa pari inocent.