| petcuvlad a întrebat:

Azi, in timpul unei plictisitoare ore de asa zisa,, consiliere" (ora realizata de doamna psiholog a scolii) am acordat suficient de putina atentie incat mi-am scos cartile de matematica pe banca si am inceput a-mi rezolva tema. Dintr-o data, fara niciun fel de advertisment de niciun fel, o vad indreptandu-se spre mine. A venit langa banca si mi-a luat culegerea si intentiona sa faca la fel si cu caietul, moment in care l-am tinut strans ca sa nu-l poata lua. Nu a renuntat, insa, asa de usor: a venit intr-un mod agresiv spre mine si mi-a smuls caietul din mana.
La sfarsitul orei cand m-am dus sa-mi iau culegerea si caietul mi-a spus ca nu mi le inapoiaza pentru ca ea nu suporta impertinenta de care am dat eu dovada oh go on

intrebarea mea este: au profesorii voie sa confiste obiecte personale ale elevului in afara de cele care sunt trecute in regulament (gen folosirea device-urilor in timpul orelor de curs etc.)?
Vreau sa merg la directoare pentru chestia asta si nu stiu cum sa procedez mai bine.
Tineti cont ca asta s-a intamplat abia azi, este prima zi, 24 martie.
Am intrebat personalul auxiliar (portarul) care e parerea lui in legatura cu asta, si mi-a spus ca mi le va da inapoi.

Trebuie sa mentionez ca la sfarsitul orei cand am mers sa-mi recuperez bunurile mi-a spus ca le va ARUNCA.

Astept persoane dornice sa ma ajute care cunosc mai bine decat mine legislatia in astfel de cazuri. Sa aveti o zi frumoasa!

Răspuns Câştigător
| Zaygon a răspuns:

De obicei daca te pui rau cu un profesor nu mai scapi de el. Tot asa se confiscau caiete de mate in alte ore dar intr-un final profesorii de la respectivele ore au constientizat ca daca confisca caietu, respectivu elev deranjeaza ora asa ca au renuntat la treaba asta si ii lasa sa faca la mate dar cu conditia sa faca liniste. (P.S. noi suntem a 12-a). Si la noi s-au confiscat telefoane, tablete, tigari electronicr dar au fost returnate la sfarsitul semestrului.

10 răspunsuri:
| cat0angel a răspuns:

Nu stiu, la noi nu s-a intamplat INCA asta! Sfatul meu este sa n-o presezi pe porfa', ca portarul zic, ''ti le va da inapoi''! Poti vorbi cu dirigintele/diriginta! Nu cred ca e asa grav incat sa apelezi la director, adica daca dirigintele/a crede ca e cazul va veti duce! Sper ca te-am ajutat, sunt noua, asa ca desii nu stiu ce inseamna, FUNDA! :*

| Iunix a răspuns:

Oricum aceste ore de consiliere sunt inutile, face așa că na trebuie să-și i-a și ea salariul și vă consumă vouă timp degeaba, cât despre gestul pe care l-ai făcut ( adică că te-ai apucat să-ți faci tema la mate ), păi dacă asta e nesimțire, atunci cei care se joacă pe telefon în timpul orei, ăia nu mai sunt nesimțiți. Oricum bravo!, măcar ai încercat să faci ceva util în timpul „ orei " respective. Dacă era altă oră mai ziceai, dar așa, consiliere, cei aia?! laughing.

| petcuvlad explică (pentru Iunix):

Gandesti la fel ca mine, sunt niste ore absolut useless, dar nici asteptari mai mari nu putem avea cand traim intr-o tara ca ASTA, unde ministrii sunt pusi in functie pe pile.

| petcuvlad explică (pentru Zaygon):

Nu m-am pus rau. Este tipul acela de profa care ignora, mai ales ca ea se considera,, inteligenta" ca fiind un psiholog.
Mie imi trebuie caietul si culegerea vietii ca am examen, 2/3 din materia predata pana acum din sem. II este in caietul ala. laughing

| Zaygon a răspuns (pentru petcuvlad):

Stai chill ca eu la mate am vreo 8 caiete. Si cam toata ziua ma plimb cu ele dupa mine. Daca nu ti le da in maxim o saptamana ia legatura cu profesorul de mate. Ca la noi cand se confiscaut caiete de mate ajungeau la profa de mate.

| petcuvlad explică (pentru Zaygon):

Ok! laughing o sa vad ce pot rezolva. mersi fain de reply-uri!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai nasol e sa-ti fie confiscate 2 perechi de casti.

| marinamarymartyna a răspuns:

Daca doamna psiholog este profesoara in scoala, are voie (in ora ei) sa iti ia tot ce NU are legatura cu respectiva ora... daca a fost doar ..asa..o ora ..nu are voie sa ti le ia...

| petcuvlad explică (pentru marinamarymartyna):

Nu am inteles bine ce ai vrut sa spui. Avea voie sau nu sa mi le ia?

| marinamarymartyna a răspuns (pentru petcuvlad):

Daca este profesoara si are ore in fiecare zi in scoala, are voie... daca nu e profesoara si face o ora pe saptamana sau doar ocazional, nu are voie!