| Stefan197822 a întrebat:

Azi la ora de sport l-am deranjat puțin pe domnul de sport și mi-a spus că o sa am media scăzută la purtare apoi m-a ținut în pauza și mă pus sa fac genuflexiuni până când se termină pauza.Are voie sa facă asta?

Răspuns Câştigător
| nevermatch a răspuns:

Îți sugerez să formulezi o plângere penală pentru rele tratamente aplicate minorului, e cam forțat, dar având în vedere și calitatea sa de cadru didactic, mie mi se pare că a săvârșit infracțiunea.
În orice caz, poți face plângere pentru purtare abuziva raportata la loviri si alte violențe (eu le asimilez) chiar dacă el te-a constrans sa ti le provoci singur.

11 răspunsuri:
| nevermatch a răspuns:

Bună, nu avea voie să te supună niciunui fel de tratamente umilitoare. Câte genuflexiuni te-a pus să faci/ dădeai semne că nu mai poți si te punea in continuare?

| Stefan197822 explică (pentru nevermatch):

Am spus ca nu mai pot si mi-a raspuns hai hai. m-a pus sa fac toata pauza adica aprox 10 min

| Lovelife00018 a răspuns:

In primul rand depinde la ce te referi prin deranjat putin. Media la purtare se scade in cazuri extraordinare, nu daca ai ras tu cu un coleg mai tare si l-ai enervat. In al doilea rand, cum a mai spus cineva aici, mi se pare umilitor ce a facut si nu, nu avea voie.

| Stefan197822 explică (pentru Lovelife00018):

Am dat o mingie pe sus si cred ca a spus sa nu si nimeni nu a patit nimic atat am facut.

| Stefan197822 explică (pentru Stefan197822):

*o mingie usoara

Cum? Și poate sa fie anonima pentru că nu as vrea sa afle ai mei și profesorul cine a făcut plngerea

| Lovelife00018 a răspuns (pentru Stefan197822):

Atunci e el prea frustratlaughing)))) Oricum, indiferent daca s-a intamplat sau nu ceva nu e ok ce a facut. Nu stiu cum si unde ai putea sa faci plangerea si sa ramana anonima. Daca stii ca nu ai facut mai multe probleme vorbeste si cu parintii tai, daca ai posibilitatea, si te sfatuiesc si ei mai departe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are voie.

| nevermatch a răspuns (pentru Stefan197822):

Nu poate fi anonimă

Cum sa face plângerea penală?

| nevermatch a răspuns (pentru Stefan197822):

Bună, trebuie să o depună un părinte în numele tău.