O intreaga lista oficiala de la ministerul mediului gasesti aici : http://www.mmediu.ro/legislatie/substante_periculoase.htm cred ca pe tine te intereseaza primul link de sus
Nu sunt incadrate in categoria celor periculoase--- dar nici nu se gasesc de vanzare la taraba!
Dar unde se gasesc? Sper ca nu ai incadrat la categoria "taraba" si magazinele care ar trebui sa vanda astfel de substante.Bisulfatul de sodiu am auzit ca se goloseste pentru a controla pH-ul apei sau ceva de genu' asta, deci se gaseste pe la magazine cu produse pentru piscina?
Iar Azotatul de Calciu se gaseseste pe la magazine cu ingrasaminte sau ceva similar?
Inca ceva: se gaseste cumva oxid rosu de fier pe la magazine pentru hobby-uri cum ar fi desenul sau pictura? Sau pe unde se poate gasi? Pe la d-astea pentru casa? Am auzit ca se poate folosi ca pigment/pentru a colora.
Cat am lucrat in laborator, ambele substante le primeam de la distribuitorii de substante chimice de laborator. Posibil sa gasesti azotatul in magazine specializate, bisulfitul nu cred ca-l vei gasi in magazine.
anonim_4396 întreabă: