Nu de ajutor social beneficiaza parintii copilului, nu copilul!
Copii cu doar 8 clase au obligatia sa mearga la scoala, sa termine macar 10 clase.
De exemplu nu are 8 clase dar termina o facultate în UK?
Deci statul te obligă?
Dacă nu îl angajează nimeni cu ce se întreține?
Nu esti foarte cooerent!
adica nu ai terminat 8 clase si vrei ajutor social?
Indicat si recomandat sa mergi la primarie la asistenta sociala,
Nu vreau nimic eu ok!
Sunt cazuri!
Apoi dacă nu are drept la muncă automat primește un ajutor sau!
Aici e discutabil
Dreptul la munca e garantat de Costitutie.
insa nu toata lumea poate munci.Se gasesc forme de ajutor si pentru ei.Sunt proceduri care trebuesc urmate si respectate.
Huh?
Cum spanac sa termine o facultate in Uk dar nu are 8 clase?
Exact se poate fără nici o diplomă să aplici! Trebuie doar să știi limba engleză? bineînțeles primești și vreo 13mii £ pe an ajutor timp de 4 ani!
Ti ai facut cont aici sa nu te plictisesti singur cand bei?
Ce diplomă vrei, mă, să-ti ceară la 8 clase? Traiesti pe altă lume sau faci misto?
tu chiar crezi ca-i pasa cuiva ca x sau y moare de foame? Treziti-va ba nu mai suntem pe vremea lui ceasca cand orice prost era bagat la munca, acum daca nu gandesti mori de foame, atunci gandea ala pentru toata lumea.Ce vina are statu ca x sau y n-are 8 clase? Acum te aud ca domne statu e de vina ca aia la sate n-au scoli sau alte vrajeli.Singura vina o au parintii ba, mama ta si tacto sunt de vina daca tu n-ai putut merge la scoala, ca trebuia sa se gandeasca ba avem posibilitati? Nu, nu avem stam cuminti sau folosim prezerve sau daca vrem copii hai sa construim ceva sa avem o stabilitate.Acum iti trebuie diploma de bac si sa fii maturator pe strada.
Bă lui mata să-i zici ok
Habar nu aveți pe ce lume trăiți?
Nu, ajutorul social se ia în condițiile astea:
https://www.cancan.ro/......4-20698489
Ce te-ai ofensat tarane asa? Esti cumva fix asta de care vorbeam? Asta cu 8 clase? Avem 2 variante ori tacto si mamica sunt ultimii rapanosi si te-au facut din greseala cum fac boschetii aia care au 7-8 copii si ei nu au dupa ce bea apa sau esti a 2 varianta adica genu ala de bombardier ala care cand era in generala facea pe interlopu el ca el are relatii si ii ameninta pe colegi si le dadea bully =)? Sa te iau in ciocan, sper ca toti taranoi ca tine sa ajunga pe strazi.
Vai de steaua ta de nepuntincios dușmănos pe lume nu meriți nici băgat în seamă cred?
Tot noi suntem batuti in cap? Nu tu cu intrebarea asta stupidă?
Mai nebunule întrebare e bună sunt cazuri multe! Sunteți bătuți în cap mulți români și înapoiați ok stați D… în scorbura voastră plictisitoare
Băiatu, vorbeste frumos. Nu caracteriza pe altii asa cum esti tu.
Cred ca ai nevoie de ajutor de handicap, nu social.