| Hombre a întrebat:

Basescu -"Indemnul meu catre toti romanii este nu mergeti sa le votati referendumul celor 256 de parlamentari care vor sa ascunda lovitura de stat sub votul democratic al romanilor."
Intrebat de ziaristi daca se duce la votare Basescu a spus ca voteaza.
Se pare ca presedintele suspendat Basescu vrea sa-i pacaleasca pe cei ce sunt alaturi de el, lor le spune sa nu se duca iar el se duce, pai cum vine asta? Inseamna ca Basescu participa la lovitura de stat pe care USL o pune la cale? De aceea dragi alegatori care sunteti de partea lui Basescu faceti si voi ca el, mergeti si votati, nu vi se pare ca va inseala?

Răspuns Câştigător
| Darkmagic a răspuns:

laughing...
Vad ca lumea o da in euro si cere previziuni... big grin
Hai sa fac eu o previziune.
Pariu pe vila din strada Dante ca in... octombrie euro va fi la fel de "calare" pe leu ca acum, sau chiar mai rau, si asta indiferent daca ramane sau nu Traian Basescu presedinte.
Motivul este ca in octombrie statul roman isi calculeaza accizele pentru anul viitor.
Mai vrea cineva si alte exemple? Poate gasesc si eu un finantist, nu studenti pdl-isti la cursurile...caselor de schimb. happy

19 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

El voteaza pentru el acel NU, dar o face in zadar. Inainte a zis ca nu merge acum da si dupa aia isi ia ramas bun de la presedintie.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Si ce ar fi prima data? Gandeste-te de cate ori a spus una, a facut alta ori si-a schimbat parerea de la o zi la alta si in probleme mult mai grave, care ne-au afectat direct pe toti. Numai bine!

| M25M a răspuns:

Nu este ceva care ma mira este de asteptat de la acest individ si dovada sunt ultimii ani in care a zis una dupa care s-a razgandit. Mi se pare chiar firesc acest comportament tipic basescian.

| ρinkie a răspuns:

Nu ma mira acest gest. Oricum incearca in ultimele zile sa-i "indemne" pe romani sa nu se duca, deoarece vrea sa fie presedinte in continuare, sa ne chinuie si mai mult.

| Hombre explică (pentru M25M):

In viata mea nu am vazut mincinnnos mai mare ca asta, aceiasi vorba o schimba de cateva ori pe zi. Si cand te gandesti ca a fost presedinte tarii 8 ani si riscam sa-l mai avem inca doi ani, pai ma imbolnavesc de ura statuta si o mierlesc. Pe facebook are o pagina deschisa "Alaturi de presedintele nostru" si i-am scris cateva cuvinte pline de dulceata, "Sa-ti fie rusine Basescule, calci pe capetele oamenilor mai naivi si profiti de ei, te sprijini pe hotii din PDL si de aiurea si pe ajutorul dat de CCR sa te cocotezi din nou presedinte" si mi-a dat ignore. Credeam ca numai pupicuristul lui @Arthur Ignore foloseste functia asta dar vad ca si seful lui Base la fel.

| fulgerul a răspuns:

Hombre,te-ai innrait tata prea tare.Te rog, da-mi o previziune pentru. euro la sfarsitul anului, argumentata! Poate ne spui si cine e de vina. Uite, iti dau un citat din Plesu cu ghilimelele de rigoare,"Eu nu merg la referendum pentru ca nu vad nici un motiv sa-nlocuiesc un berbec cu doua gaste".Si na spus-o ilici!

| Hombre explică (pentru fulgerul):

Greu de presupus cat va fi euro la sfarsitul anului, asta nu o poate spune nici cel mai mare jucator la bursa. Cat priveste pe pupincuristul Plesu este o lichea cu carte si caracter de neam prost care s-a intors la stapan ca e flamand. Fostul sofer al lui cand era ministrul culturii mi la descris. Mircea Dinescu; "Plesu a plecat de la Cotroceni dupa ce Basescu la injurat intr-o seara cand era in stare de ebrietate." Plesu nu la contrazis niciodata pe Dinescu si a vorbit despre; "Ştiţi cum e, ca atunci când între cei doi nu mai există comunicare şi dau divorţ pe motiv de nepotrivire de caracter. Asta a fost şi între mine şi domnul Băsescu"

| Darkmagic a răspuns:

big grin
Lasand la o parte prostiile si incultura crasa, "logica" basesciana si a pdl-ului seamana a extirpare neuronala.
Daca eu candidez (Doamne-fereste) la presedentie si spun alegatorilor sa stea acasa... dupa alegeri pot sa merg linistit la CCR sa le spun alora ca toti cei care nu au votat sunt cu mine, deci, asadar si prin urmare, sa ma puna naibii Presedinte. big grin
Ai mai pomenit ceva mai "democratic" si mai inept?
Cine naiba a mai pomenit "lovitura de stat" cu care sa fie de acord 70% dintre alegatori? big grin

| SaveTheNature a răspuns (pentru fulgerul):

Leul oricum trebuia sa cada, pentru ca economia mergea prost spre foarte prost.
Este paradoxal ca la o economie fara temeilie, leul sa fie stabil.
Era absurd.
Numai pentru ca intervenea BNR-ul mereu, uite asa leul ramanea in pcioare.
Hai sa fim seriosi, inflatia a crescut incontinuu, Era si normal ca valoarea leului sa csada in raport cu monedele internationale.
Euro a picat acum pentru ca si-a oprit BNR-ul interventia pentru ca asa a vrut Mugaur Isarescu, care foarte probabil, e un sustinator al lui Bashinescu.

Hai sa inlocuiesc eu citatul tau cu unul mai bun!
Mie imi vine sa plang ca vad drobul de sare pe soba si mi-e frica sa nu imi cada in cap! Sper ca intelegi.

| Hombre explică (pentru Darkmagic):

Daaaaa, dar delirul maxim stii unde e, sa nu mergeti ostea mea sa votati lovitura de stat ca ma duc eu sa ma lovesc singur.

| mariazet45 a răspuns:

Da,ne a inselat de multi ani, astea sant treburi ale lui Basescu.Asa ca faceti ca el mergeti la vot si cotati asa cum vreti.

| ButterflyWings a răspuns:

Un sef de stat nu avea cum sa faca altfel.
Mincinosii sunt in partea cealalta... Cu vorbe de genul asta poti aburii numai pe cei de la gradinita ...nu tine tactica, logica scartaie.
Antonescu a intors-o cel putin de 3 ori pana acum legat de retragerea din viata politica, nu mai zic de Ponta & company.

| Hombre explică (pentru ButterflyWings):

Ce bine era pentru tine daca erai avortat, ai luat ma bacu' macar. Numai creierul tau de maimuta intelege ce vrei sa spui.

| ButterflyWings a răspuns (pentru Hombre):

Nu ma asteptam la altceva din partea unui imbecil ...La cele patru clase ale tale mai adauga inca vreo 12 clase. Eu cred ca fiecare e liber sa-si exprime parerea, iar acest lucru numai pe imbecili ii deranjeaza.
Du-te-n noapte!

| Hombre explică (pentru ButterflyWings):

Deci ai 16 ani de scoala!? Scuze taticu, pai asa proaste idei ai incat am crezut ca nu ai luat bacu' sau ai ramas repetent.

| soby47 a răspuns:

EU ii spun DA lui base la REFERENDUM

| fulgerul a răspuns:

Bai fratilor, m-am saturat de lamentarile unora.Ba ca va taiat Basescu pensiile, ba ca a taiat salariile, ba ca a desfintat nu stiu cate spitale si scoli, ba ca ataiat alocatiile.Toate sunt prostii si ma doare la bascheti! Am si argumente pt.astea.Cui a taiat salariile? Bugetarilor! Ce te impiedica tata sa mergi in privat? Eu, vineri mi-am renegociat salariu.In Romanica e binisor cu 650 euro net.Ce ma va este frica de competitie? Fi ma bun pe domeniul tausi o sa stai linistit.A taiat pensiile insa nimeni nu vorbeste de cei ce aveau pensie de 10 lei si acum au pensie garantata de 350 de lei.A inchis spitalele neperformante. Poate va aduceti aminte ca dupa un audit facut la sange s-au redeschis spitalele din Codlea si Buftea.Alocatiile pt.copii taiate.Ei si ce? Cand iti asumi rolul de a procrea, faci dragoste, sex cu bugetul tarii? Asuma-ti tata rolul de parinte in totalitate! Ne-am obisnuit prost! Sa dea statul.Dar ce este ma statul asta, cornul abundentei? Nu dai nimic si vrei tot? Mai pune-ti ma si mintea si mainile la treaba.Pescar fiind, MAINE merg la o partida de pescuit si vin acasa dupa ora23.Las plangaciosii sa mearga la referendum, nu de alta dar am vazut ca putini fac diferenta dintre alegeri si referendum.

| Serenade a răspuns:

Ce nu inteleg eu este cum poate sa fie o lovitura de stat cand vorbim de un vot popular.

| StefanAndrei00 a răspuns:

De cand Victor Ponta si Crin Antonescu sunt atotputernicii Romaniei, moneda EURO a crescut de la 4.5 la 4.6 doar in 3 zile. Pentru cei care au rate la banca de 50 chiar 100.000 de euro nu este un favor crestereac a monedei acesteia. In shimb pe cand era la conducere domnul Traian Basescu moneda aceasta era 4.3 sau 4.4. In schimb Victor Ponta asa zis cinpanzeul mi se pare un mincinos ne minte in nestire nu stie ce sa mai faca ca sa castige Referendumul si cu banii cheltuiti pe toate afisele si reclamele puteau sa trimita niste copii saraci intr-o tabara la mare. Deci in concluzie guvernul cinpanzeului nu este de incredere.