| sabin89 a întrebat:

Becali votează cu...ăia. Ce l-o fi apucat? Tocmai el care este un fel de far călăuzitor în întunecimea în care bâjbâie popoarele. Și dacă ar fi numai el, dar l-a atras și pe văr'su Giovanni. Încerc să înțeleg ce se întâmplă. Să fi devenit și ei analfabeți funcționali? Sau imbecili? Greu de presupus. Cum vă explicați?

17 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Păi dacă e AURar...

| J0B0MAT a răspuns:

Un pușcăriaș cu dosare penale care spune numai bazaconii și înjură la fiecare două fraze? Da, foarte greu de explicat de ce îi susține pe fasciști...

| gabicoo a răspuns:

"Eu l-am făcut hahaleră, el m-a făcut oligofren. Dar nu ne-am jignit"! Asta declara acum 15 ani investitorul!

Dacă este putred de bogat in urma combinațiilor cu terenuri - asta nu face din el un geniu. Jigodia tot jigodie rămâne. Forza Steaua București (Steaua armatei).

| gabicoo a răspuns (pentru J0B0MAT):

E " războinicul luminii "! Breeee! Are aceleași bazaconii în cap - la fel ca Georgescu. Diferența dintre ei este că Georgescu le debitează într-un mod elevat.

| J0B0MAT a răspuns (pentru gabicoo):

Da, ca Putin.Sunt ambii foarte siguri pe ei și tranșanți.Becali aduce mai mult a Medvedev.

| J0B0MAT a răspuns (pentru gabicoo):

Ei sunt anti-sistem, diferiți de noi ceilalți, sunt altceva, niște neînțeleși care bubuie de prostie.

| Holiday a răspuns:

Sunt o gramada care au investit bani grei in campaniile de promovare ale AUR. Nu au facut-o de dragul lui Simion, de dragul Romaniei, sau din patriotism. Spera ca mizeria de AUR sa ajunga la guvernare, iar ei sa beneficieze de contracte cu statul pentru a-si "inmulti" investitia. Iar singura posibilitate ca AUR sa ajunga la guvernare e daca jegul de Georgescu ar ajunge presedinte.

| minrest a răspuns:

Nu numai prostii voteaza cu AUR si Calin Georgescu, dupa cum nu numai desteptii voteaza USR sau PNL. Multe bule voteaza Calin Georgescu, atat din afinitate precum si pentru ca el a cultivat fiecare bula in parte, pe social media, ani de zile. Dau un singur exemplu, legionarii, care nu sperau nimic de la politica democratica si in consecinta nu prea votau, au descoperit brusc ca visul (cred ca trebuia sa spun cosmarul) devine posibil. Multe rude ale lui Becali au facut puscarie ca legionari, el pana acum nici nu era legionar, dar a descoperit brusc ca statul legionar nu mai este o himera.

| sabin89 explică (pentru gabicoo):

Așa vorbești de Becali? Uiți că numele lui e cunoscut pe toate meridianele lumii. A ajus chiar și pe vârful muntelui Athos. Iar Giovanni, e și el o mare personalitate.

| gabicoo a răspuns (pentru sabin89):

Ai uitat asta laughing

| sabin89 explică:

Râdem, râdem, dar Becali chiar zici că e luat de undeva de pe maidan. Înjură, cum a zis și JOMBAT, ca la ușa cortului. Și când te gândești că ne-a reprezentat în Parlamentul Europei!

| RAY a răspuns:

Un tampit de cioban care a furat la greu, ai si pretenti de la el

| sabin89 explică (pentru minrest):

Vorba lui RAY, ce te aștepți de la el?

| minrest a răspuns (pentru sabin89):

Ce reuseste sa faca un om din ce isi propune depinde de multe, dar mentionez inteligenta lui, simtul strategic, motivarea, si forte mult conteaza imprejurarile. Omul este motivat ideologic la maximum, inteligenta si simtul strategic sunt foarte ridicate, depinde doar de imprejurari sa faca din Romania un Iran in care iarna ninge, un stat totalitar autarhic. Dar sa zicem ca nu poate sa faca asta, poate gresec eu, il supraapreciez. Oricum votantii lui de duminica viitoare raman in zona asa zis suveranista. O sa avem suveranistii, care combat un globalism inexistent, care sustin apropierea de Rusia si sabotarea EU si NATO, care propun politici economice dezavantajoase pentru noi, in zona a 50%, pentru multa vreme.

| sabin89 explică (pentru minrest):

Când am început să citesc cu "Ce reuseste sa faca un om" și apoi mențiunea despre "inteligenta lui, simtul strategic, motivarea", m-am gândit că vorbești de Becali, că el e în prim plan aici. Pe parcurs mi-am dat seama că nu despre el e vorba.
Nu va reuși "bibicu" duminică, pentru că se unesc marile partide și îl înving deteșat.

| relian a răspuns:

Fiecare voteaza ce poate, sau voteaza ca atit poate laughing Becali probabil nici nu stie pe ce planeta sta laughing Rferitor la aia, cine crezi ca se baga in organizatii, in partide politice, in politica in general? Numai spuma cea vestita, adica pleava societatii, cai aia conduc astazi prim mai majoritatea tarilor.

Am ajuns sa fim condusi de niste hahalere, de niste prosti sa fiu mai direct.
In orice organizatie, unde doar dai din gura, unde este doar gargara, sau inflitrat si ocupa astazi functii doar prostii, aia au ajuns sa ne conduca.
Mergand la vot nu faci decat sa sustii sistemul actual, deci esti partas, le dai votul, le dai voie sa isi bata joc de tine.
Oamenii nu citesc, au linga ei informatia, dar nu citesc.Citi citesc informatiile de pe un ambalaj alimentar, de pe un medicament? 99% nu citesc, asa se intampla la toate nivelurile, prostimea doar casca urechile la ce gargara spune unu altul.

De ce sa se chinuie ei sa citeasca ce spune legea, de ce sa stea sa iti uzeze singurl neuroc ce il au sa inteleaga ce spune legea, cand vine Gerogescu, Becali si altii din politica sa le explice ei cum si ce fel functioneaza societatea, asta cred oamenii, cu legea in fata, ei o ignora, cred pe acesti prosti, ca sunt cunosocuti, ca au bani, asta este perceptia prostului, omul cu bani se pricepe laughing

Toti au fost si sunt cum spui, functionali si imbecili laughing si cei care voteaza si cei care sunt votati.
Spui Becali si ajungi in prapastie laughing ce naiba frate, unu cu capul unde trebuie nu sta nici o secunda sa nici il vada pe acest specimen.Sau pe specimene gen Gerogescu, care vorbeste cu extraterestri, care ce rahaturi mai spune, astria is deallde Bivolaru 2, dar prosti, ala macar se facea laughing

| Cipi1212 a răspuns:

Becali este un misogin și un extremist. Nu ai ce aștepta de la el.