anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună! Am 14 ani și de ceva timp iubitul meu îmi tot spune că dacă nu fac sex cu el le trimite parintilor si prietenilor mei poze cu mine (i-am trimis mai de mult niște poze nud). Am încercat să mă despart de el dar a inceput sa zică că nu îl iubesc și că dacă mă despart de el se sinucide crying Cum pot să îl fac să înceteze și să mă lase în pace? Vreau să scap de el dar nu știu cum. Ce să fac? sad

5 răspunsuri:
| Girlalright18 a răspuns:

Și el câți ani are?

| PaulCos a răspuns:

Asta e doar inceputul in viata ta de femeie credula ca sa nu zic prostuta! Draga mea, de cate ori crezi ca poti folosi zona ta pubiana ca pe o telecomanda, fara sa folosesti si creierul situat departe in nord de aceasta, va trebui sa platesti mai devreme sau mai tarziu. Acum e inca blajina situatia si iti doresc sa ramai doar aici sa nu experimentezi si altele mai dificile.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Girlalright18):

El are 15 ani

| Girlalright18 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu sincer aș vorbi cu părinții tăi. Le-aș explica greșeala de a-i trimite poze nud, și le-aș spune și de șantajul lui. Consider puțin exagerată amenințarea lui că se sinucide, eu zic să vorbești deschis cu el, ca vorba aia... dragoste cu sila nu se poate...

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Spune-i ca daca nu te lasa in pace o sa-i faci plangere penala pentru amenintare sau santaj si poate fi judecat penal si sa se ia impotriva lui o masura educativa.