Despărțiți sau divortati? Este o mare diferenta! Tu fiind minoră! Daca exista hotărâre de divort definitiva si mama ta are custodie totala asupra ta este alta treaba!
Daca nu a fost decăzut din drepturi părintești pentru agresiuni sau alte violențe contra ta ca părinte biologic si încă in drepturi legale ar cam putea!
și ce as putea face in legătură cu asta eu la sfârșitul lunii acestea voi naște și vreau doar o familie liniștită nu vreau că iubitul meu sa fie prin pușcărie degeaba ( zic degeaba pnt că și eu am acceptat să fiu și să stau cu el în legătură cu copilul chiar daca pare absurd ni l-am dorit inițial erau toți de acord cu relația noastră de aceea am crezut că nu oasă am niste probleme atât de mari eu nu vreau sa mi nimeni copilul de la gat nu vreau sa stau prin centre și camine cu el ) vreau doar sa rezolv aceasta plomblema
țin să precizez că părinții mei nu am fost căsătoriti legat doar și a întemeiat o familie iar după câțiva ani sau despărțiți din cauza abuzului tatălui meu fata de mama mea a trecut 7 ani de atunci. Mama a fost plecată inca de atunci în străinătate are doar câteva luni de când sa întors în România că sa mă poată ajuta pe noi stint că cu tata nu pot rezolva nimic a decis să vina ea sa poată rezolva bloblemele care vor fi la nașterea copilului meu!
Tatăl tau v-a agresat vreodată fizic pe tine sau prietenul tau? Sau doar se îmbată si " da din gura "? Puteti voi face plângere contra lui pentru hărțuire! Chiar Daca părinții nu au fost căsătoriți el ca tata biologic si in drepturi legale poate merge la Politie si sa " inventeze " tot felul de tampenii doar de dragul de a face rau!
Se poate merge pana la solicitarea unui ordin de restricție contra tatălui Daca acesta mentine un comportament agresiv la adresa voastră *( tu, prieten sau mama ta )! Initial la Politie si apoi prelungit la instanța pe termen mai lung! Dar trebuie sa aveti dovezi de agresiune sau amenințări!
Buna! Îmi pare foarte rău să aud ca încă sunt persoane care trec prin cazuri de genul. Ce te sfătuiesc este să mergi la poliție urgent și solicită un ordin de protecție împotriva tatălui tău! Ai grijă de tine si de copil. Mult noroc!
Nu se duce la Politie pentru ca este minoră. Pe deasupra si insarcinată.