Nu te va divorta de la prima infatisare. Este aproape imposibil, chiar daca ambii parteneri sunt de acord! Se asteapta vizita asistentului social, in primul rand si atasarea la dosar a celor constatate de el. Ai nevoie si de certificatul de nastere al copilului ( oricum exista copia la dosar, nu? )
Mare lucru nu se intampla la prima infatisare, se va amana cu siguranta si eventul se vor astepta martori la cea de-a doua infatisare.
Am avut vizita asistentului social.de copia cert.de nastere...nu stiu pentru ca l-am lasat pe el sa inainteze actele...
Era vorba de divortul propriu-zis...nu si de incredintarea minorului. Sunt atatea exemple de cupluri ca au copii minori si au divortat la primul termen.
Am trecut si eu prin asa ceva... daca ambii parteneri sunt de acord, divortul propriu-zis se incheiei la prima infatisare. La mine a durat 3 ani...pentru. ca "doamna" nu a vrut sa div. Copilul de regula ramane la mama, cu exceptia cazurilor cand sotul face dovada ca mama nu e apta sa creasca si sa educe copilul(alcoolica.etc). Mai multe va va spune avocatul care l-ati angajat.