Nu te va divorta de la prima infatisare. Este aproape imposibil, chiar daca ambii parteneri sunt de acord! Se asteapta vizita asistentului social, in primul rand si atasarea la dosar a celor constatate de el. Ai nevoie si de certificatul de nastere al copilului ( oricum exista copia la dosar, nu? )
Mare lucru nu se intampla la prima infatisare, se va amana cu siguranta si eventul se vor astepta martori la cea de-a doua infatisare.
Am trecut si eu prin asa ceva... daca ambii parteneri sunt de acord, divortul propriu-zis se incheiei la prima infatisare. La mine a durat 3 ani...pentru. ca "doamna" nu a vrut sa div. Copilul de regula ramane la mama, cu exceptia cazurilor cand sotul face dovada ca mama nu e apta sa creasca si sa educe copilul(alcoolica.etc). Mai multe va va spune avocatul care l-ati angajat.
Am avut vizita asistentului social.de copia cert.de nastere...nu stiu pentru ca l-am lasat pe el sa inainteze actele...
Era vorba de divortul propriu-zis...nu si de incredintarea minorului. Sunt atatea exemple de cupluri ca au copii minori si au divortat la primul termen.