anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare,ce parere aveti, sa-l dam jos pe Basescu? Multumesc!

14 răspunsuri:
| breakdance1106 a răspuns:

NU! nu va duceti la vot!
vreti comunism iar?

| WhatheWow a răspuns:

Acum plinge Base; dar sa vezi cind incepe sa rida..., nu-l mai schimbam decit cu singe! Hot ordinar!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru breakdance1106):

PE VIAŢĂ CU băsescu la Cotroceni! Doar o întrebare, ce dracu' ne facem după ce băsescu o să moară? Emigrăm sau ne spânzurăm ca să putem scăpa de sub " jugul bolşevic al neocomuniştilor " din USL? rolling on the floor

| mariazet45 a răspuns (pentru breakdance1106):

Mergem la vot si spunem NU, asta asa ca sa nu zicem ca vrem comunism, mai comunist decat Basescu unde mai gasim acum? Sa dam dovada de educatie si sa ne exprimam dorinta prun vot. Votati asa cum cum doriti, Mergem la vot.

| SaveTheNature a răspuns (pentru anonim_4396):

Da nu tr4ebuie sa asteptam pana moare, ca oricum in 2014 isi termina mandatul, si atunci, cand salvatorul patriei noastre va pleca. vom muri cu totiicrying(( aaaa Basescule nu ne lasa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru SaveTheNature):

Pleacă pe dracu. Dacă reuşeşte acum să se reîntoarcă la Cotroceni va face în aşa fel încât să rămână cât mai mult. Probabil va face o campanie în care să latre că fără el, comuniştii vor vinde ţara. Mă aştept la orice de la băsescu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta este o intrebare care imi cere sa stau si sa cuget indelung. :) In alta ordine de idei, eu chiar nu inteleg ce le-a trebuit la USL toata porcaria cu referendumul: ei nu vad cati bani trebuie cheltuiti de la buget pentru organizarea intregii tarasenii? Si ai cui oare sunt banii acestia? Ai NOSTRI, ai contribuabilului care munceste pe 1000 lei sau mai putin si se chinuie sa traiasca de la un salariu la altul. Insa, normal ca idiotilor de la USL nu le pasa de banii acestia.
Suma exacta (aproximativa de fapt) - 96, 5 milioane lei. Dragi ROMANI, sa traiti bine cu USL!

http://www.finantistii.ro/politic/cat-va-costa-referendumul-74000

| WR104 a răspuns:

Nu.

| M25M a răspuns:

DA- daca vrei motive am dat destul de multe prin intrebari si raspunsuri la aceasta sectiune a site-ului, nu le mai repet.

| breakdance1106 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai vine cineva in locul lui la PDL sigur.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru breakdance1106):

Deci după gândirea ta, pdl-ul e singurul partid bun, nu? Restul sunt comuniste. rolling on the floor))))

| MMihai a răspuns:

Îl mai vor președinte pe Băsescu, numai cei cu probleme mintale -- și care s-au lăsat mințiți de propaganda portocalie că nu le funcționează corect capul -- sau cei legați direct sau indirect, de „ clica de profitori portocalii "

Răspuns utilizator avertizat
| Necunoscutul548 a răspuns:

Nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu

Întrebări similare