| elisadaia a întrebat:

Am o problema care deja devine suparatoare: am avut un contract la Orange pe 2 ani dar fiind minora in acel moment l-am facut pe bunica mea.Nu am avut restante sau probleme dar am plecat in Italia si i-am trimis bani timp de 1 an sa il plateasca chiar daca nu il foloseam. Dupa 1 an jumate i-am trimis bani sa incheie lunile ce mai au ramas si a facut o scrisoare catre ei, iar fata de acolo a zis ca totul e in ordine ca contractul s-a incheiat.
Acum vin plicuri ca nu am platit suma de 100 si ceva de lei si dupa intregi discuti cu cei de la firma care s-a angajat sa recupereze bani, mi-au trimis mie personal un plic ca conform articolului 261 nu am vrut sa le ofer date si ca trebuie sa ma prezint la parchet.Pana la urma pot sa imi faca ceva daca eu chiar le-am furnizat numarul chitantei si ultima suma dar le-am zis sa nu mai sune deoarece ma sunau si de 2 ori pe zi?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Vorbesc prostii, Parchetul nu are treaba cu contractele civile. Eventual, te puteau actiona in judecata, pe cale civila, pentru plata sumei pe care o mai pretind dar nimic mai mult.

2 răspunsuri:
| Scorpiel a răspuns:

Asta e tactica firmelor de recuperare, fac orice sa te sperie. Eu nu inteleg ce treaba au cu tine daca spui ca abonamentul era facut pe numele bunicii...Nu prea au ce sa iti faca, si apoi ai fost prea blanda cu ei ca doar le-ai cerut sa nu te mai sune. happy

| elisadaia explică (pentru Scorpiel):

Asta zic si eu, mi-au zis ca nu le-am oferit datele necesare sa rezolve cazul, cand eu le-am zis sa vorbeasca cu Orange-ul pentru a verifica ultima factura.