| AnutaMaryaaa a întrebat:

Am și eu nevoie de ajutor și am ales sa postez aici ca poate e cineva care știe din surse sigure. Am o relație cu un băiat de 4 ani, ne-am cunoscut in Anglia, el nu e roman, e din Albania. Faza e ca el nu are viza in Europa dar a lucrat ilegal la un turc timp de câțiva ani. După ce el s-a retras in Albania și eu in România ne-am continuat relația, am fost chiar și la el in țara pentru câteva luni, in acești 4 ani l-am vizitat de 7 ori acolo, avem o relație foarte frumoasa și ne iubim mult însă problema foarte mare e distanța dintre noi... acum 1 luna a fost ziua mea de naștere și el mi-a făcut o supriza foarte frumoasa. A venit aici sa ma vadă. A venit ilegal cu cineva cu mașina doar sa stea cu mine de ziua mea. El mi-a cunoscut părinții acum 2 ani. Când părinții mei l-au văzut acum mi-au propus sa îl țin aici ilegal și sa ma căsătoresc cu el pentru a-i face documente însă am citit pe internet ca pentru căsătorie ii trebuie viza valabilă. Nu știu ce sa fac și de unde sa încep procedura asta, as vrea sa încep o viața normala cu el in România și sa muncim amândoi doar ca trebuie sa facem totul legal. Am postat aici ca poate a mai auzit cineva despre acest subiect. Va multumesc. Nu vreau critici sau sfaturi cum ca " te va duce la produs " sau etc. O zi buna

Răspuns Câştigător
andreia67
| andreia67 a răspuns:

Sfatul meu e sa consulti un avocat cu experienta in astfel de cazuri, doar el/ea iti poate da o solutie intr-un astfel de caz.

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Vezi ca albanezii fac trafic cu femei pentru prostitutie

| AnutaMaryaaa explică (pentru mgtow):

In 4 ani de zile nu mi-a făcut nimic. Nu cred ca un om se preface atâția ani și face atâtea sacrificii pe pielea lui pentru o femeie doar ca sa facă trafic cu ea.