La asta n-am cum sa-ti raspund, pesemne asta este politica DRPCIV. Poti sa-i intrebi.
In loc de carti cu intrebari ai face bine sa studiezi OUG 195/2002 (Codul rutier), cu md. si compl. ulterioare, Regulamentul de aplicare al acesteia, aprobat prin HG 1391/2006, cu md.si compl. ulterioare si Ordinul MAI nr.268/2010 privind examinarea (le gasesti actualizate pe site-ul drpciv.ro). Abia dupa ce stii bine aceste reglementari poti trece sa rezolvi testele de pe drpciv.ro si alte site-uri.
Sigur ca nu o sa gasesti toate intrebarile posibile, acestea sunt mai multe decat cele publicate pe toate site-urile cu teste. Daca o sa stii bine legislatia rutiera atunci vei putea raspunde la orice intrebare si este in avantajul tau. Succes si numai bine!
Tu trebuie sa inveti legislatia, nu sa inveti pe de rost raspunsurile corecte. Cartea are mai mult rolul de exercitiu. Nu e obligatoriu ca Politia sa dea teste din carte. Si eu pot acum sa fac o carte cu chestionare.
Daca verifici legislatia si cartea este gresita, te poti adresa Protectiei Consumatorului cu dovada. Insa asta nu va rezolva problema ta. Tu invata legea.
Eu am invatat legea, dar tot nu stiu ce sa mai fac, toata lumea imi spune sa schimb cartea
Mai am o intrebare legata de site-ul drpciv, de ce imi trimit chestionare de la 100 in sus? la sala primim 20 si ceva 30 etc