| gabitza93 a întrebat:

Buna,am si eu o nelamurire si sunt foarte nemultumita de o chestie....am picat sala de 2 ori cu 21...am avut socul de a gasi la examenul de la sala alte intrebari decat cele din carte sau site-ul politiei.Multe persoane mi-au spus ca am o carte unde sunt intrebari gresite (editura nadional, an 2011).Cum este posibil sa scoata pe piata o carte cu intrebari gresite?! Daca gresesc sper sa ma corectati.O zi buna!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

La asta n-am cum sa-ti raspund, pesemne asta este politica DRPCIV. Poti sa-i intrebi.

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In loc de carti cu intrebari ai face bine sa studiezi OUG 195/2002 (Codul rutier), cu md. si compl. ulterioare, Regulamentul de aplicare al acesteia, aprobat prin HG 1391/2006, cu md.si compl. ulterioare si Ordinul MAI nr.268/2010 privind examinarea (le gasesti actualizate pe site-ul drpciv.ro). Abia dupa ce stii bine aceste reglementari poti trece sa rezolvi testele de pe drpciv.ro si alte site-uri.
Sigur ca nu o sa gasesti toate intrebarile posibile, acestea sunt mai multe decat cele publicate pe toate site-urile cu teste. Daca o sa stii bine legislatia rutiera atunci vei putea raspunde la orice intrebare si este in avantajul tau. Succes si numai bine!

| visatorul78 a răspuns:

Tu trebuie sa inveti legislatia, nu sa inveti pe de rost raspunsurile corecte. Cartea are mai mult rolul de exercitiu. Nu e obligatoriu ca Politia sa dea teste din carte. Si eu pot acum sa fac o carte cu chestionare.
Daca verifici legislatia si cartea este gresita, te poti adresa Protectiei Consumatorului cu dovada. Insa asta nu va rezolva problema ta. Tu invata legea.

| gabitza93 explică (pentru visatorul78):

Eu am invatat legea, dar tot nu stiu ce sa mai fac, toata lumea imi spune sa schimb cartea

| gabitza93 explică (pentru Ioandelasal):

Mai am o intrebare legata de site-ul drpciv, de ce imi trimit chestionare de la 100 in sus? la sala primim 20 si ceva 30 etc

| gabitza93 explică (pentru Ioandelasal):

Multumesc pentru raspunsuri!