| David_Vaduva_1998 a întrebat:

Buna, am si eu o problema, am un unchi de 35 de ani, are o problema mintala cu aparatele/alcool etc nu are loc de munca nu face nimic, problema e ca il necajeste pe bunicul meu. Gen vrea mereu banii de aparate, tigari, alcool nu pleaca pana nu obtine ce vrea, am 20 de ani, ce pot sa fac? Pot sa-i fac plangere la politie, ceva legal?

Răspuns Câştigător
| Sophieka a răspuns:

Sunt o gramada de nemernici care fac la fel ca unchiul tau.

Nu stim daca unchiul locuieste cu voi / cu bunicul?

Daca bunicul este de acord, trebuie filmat de cateva ori pe ascuns cu audio, sa se vada si sa se auda clar cum vrea bani si santajeaza / intimideaza pana obtine banii pentru scopurile lui.

Dupa care, da, puteti depune plangere la politie, sau mai bine intai vorbeste cu un avocat...Trebuie sa stiti ce vreti...Pentru ce vreti sa depuneti plangere sau sa il dati in judecata? Pentru ca unchiul sa primeasca ordin sa nu mai aibe voie sa se apropie de voi si de locuinta voastra? Ca sa va lase in pace pentru totdeauna?

Ar fi bine ca dupa ce ai cateva inregistrari clare...Intr-o alta zi, cand vine iarasi dupa bani, pe ascuns sa chemi de urgenta politia cand il santajeaza / intimideaza pe bunic.

32 răspunsuri:
| StrongHeart a răspuns (pentru Sophieka):

Dar de ce presupui ca eu nu ajut pe nimeni? A, stiu de ce. Din narcisism. Probabil de asta te grabesti asa de tare sa judeci oamenii, fara sa-i cunosti.

| Sophieka a răspuns:

Ce ati facut pana la urma impotriva acestui unchi?