Nu cred ca vei fi sanctionat contraventional, avand in vedere ca nu te-au oprit, probabil nu au observat ce ai facut si nici ca ai depasit limita de viteza.
In orice caz daca nu primesti in cca o saptamana instiintare sa te prezinti la politia rutiera, pentru a spune cine a condusa masina la data, ora si locul respectiv, atunci ai scapat.
Mulțumesc de răspuns,având în vedere că nici nu se aflau în mașina de poliție, era parcată pe sensul meu, iar ei erau pe sensul opus care oprise pe cineva, eu chiar nu îi văzusem și m-am asigurat in cat sa nu fac accident, să nu fac ocoliziune cu o altă mașină.
Ce sa se mai intample daca nu s-a intamplat deja?
Eu nu inteleg, daca va e asa de frica de o amenda si de politie de ce mai incalcati regulile? Sau daca le incalcati va asumati si nu va mai ca.cati pe voi cand vedeti o masina de politie.
Nu îmi este frica de amenda, vă rog frumos sa aveți un limbaj civilizat, se observa din acest vocabular că sunteți o persoană care nu are permis de conducere.Asa că ași dori sa vă abțineți de la comentarii
18 ani de permis, peste 250.000 km... stiu ce zic cand zic.
Nu vreau doar sa ma aflu in vorba.
In fine, aveți de lucrat la limbaj, iar daca dumneavoastră nu faceți depășiri asta e problema dumneavoastră, eu aveam o urgență de familie era foarte urgent și de aceea am procedat așa.
Fac depasiri, mai fac si alte contraventii, dar mi le asum nu ma plang pe urma pe net. La urma urmei primesc o amenda si gata.
PS. E mega amuzant asta cu urgenta de familie Toti care incalca legea si se plang pe urma pe net au cate o urgenta in familie. Bahhh da fix toti.