| Pawel95 a întrebat:

happy Care credeti voi ca a fost ultimul Profet a lui Dumnezeu? care stie dau Funda!winking

14 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Ultimul care s-a dat drept profet, sau ultimul care a fost cu adevarat profet? Dupa cum zice Biblia, ultimul adevarat Profet a fost Iisus Hristos. In El, revelatia lui Dumnezeu a luat sfirsit. De aceea, nimeni dupa El nu mai poate spune ca e Profet al lui Dumnezeu. Ultimul care se da drept Profet, cine stie pe unde e in lumea asta mare, sunt destui care se dau a fi Profeti, odata chiar am intilnit pe cineva care spunea si el ca este un Fiu al lui Dumnezeu, asa cum Iisus Hristos spunea, si se considera mare Profet.

| dannyella15 a răspuns:

Iisus?

| laurentiu a răspuns:

Maleahi

| Hassel a răspuns:

Daca ai intrebat doar ca sa testezi cunostintele celor de pe site sau ai pus o intrebare de genul intrebarilor pe care le pun sectarii, atunci intrebarea e absurda! in fine, cred ca a fost Ioan.Doamne ajuta!

| aktlk a răspuns:

Sa-ti spun o chestie, tu nu ai pus intrebarea cum trebuie, e incompleta.Trebuia sa scrii si Religia la care vrei sa afli Ultimul Profet, ca fiecare religie are profetii diferiti si mai e o problema spune daca te referi la ultimul Profet mare sau si la Profeti mai mici.(Sunt curios cui ii dai tu fundita ca nu sti cine ti-a raspuns corect ).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Paul

| urgentr a răspuns:

Mahomed. funda?

| LoveIsTheAnswer a răspuns:

Ultimul profet a lui Dumnezeu a fost Mahomed, din cate imi amintesc eu de la religie happy

| daniEL88 a răspuns:

Ioan

| daniEL88 a răspuns:

Lariss... sa imi dau un PALMOC daca am citit in biblie de Ellen White...ba inca 2!

| alexandrucorsate a răspuns:

Ultimul din biblie Profet a fost chiar Dumnezeu, pentru ca a profetit apocalipsa si sfarsitul pamantului.

| Pawel95 explică:

Nu!

| Lariss a răspuns:

Ellen White

| MembruNou74763e21 a răspuns:

Ultimul mic profet a fost Ellen White, asa cum a spus Laris. Da, dar mic.