| StefCris a întrebat:

Buna!
Dacă nu se acorda prioritate la sensul giratoriu, poți sa primești sanctiune atât timp cât nu este vreun politist care sa te vadă? (gen prin înregistrări video și asa)

Răspuns Câştigător
| Sekim a răspuns:

Depinde. Daca te referi la camerele care se afla in oras pe stalpi, acelea sunt camere de supraveghere generala, nu de supraveghere a traficului in sine. Ce inseamna asta? Probele de pe acele camere video sunt utilizate doar daca s-a produs un accident sau ceva si este nevoie de dovada video. Nu sta nimeni sa se uite pe camerele alea si sa sanctioneze pe cineva daca nu s-a intamplat ceva. Daca camera respectiva e una specifica supravegherii traficului, cum sunt montate in unele locuri camere speciale pentru verificarea vitezei spre exemplu, e foarte posibil sa iti fie suspendat dreptul de a conduce pentru neacordare de prioritate. Totusi, din cate stiu eu nu exista astfel de camere, deci poti sta linistit.

3 răspunsuri:
| StefCris explică (pentru Sekim):

Mersi mult! Ideea era ca am întrat în intersecție și mi-a murit motorul, și cum sunt oamenii civilizați au început sa se bage peste mine, stânga și dreapta, și fiind la început cu condusul a fost mai stresant acel moment happy

| Sekim a răspuns (pentru StefCris):

Linistit. In cazul asta indiferent daca era o camera de supraveghere speciala probabil nu ai fi avut permisul suspendat. E un caz justificabil, nu o neacordare de prioritate la propriu si nici o oprire voluntara cu scopul de a bloca circulatia. Spor.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Și cine ai vrea sa îți de-a sancțiunea daca nu o constata nimeni că nu te a văzut nimeni?